Невиждани печалби за младоженци, които получиха 5 000 лотарийни билета вместо подаръци

0

Късметът никога не идва сам, в това вярват от няколко дни всички италианци след една незабравима сватба в централната част на страната и по-скоро след щателен преглед на съдържанието в „сватбената кутия“ на младоженците. Какво било учудването на гостите, когато младото семейство поискали предварително от тях вместо да харчат излишни пари за скъпи сватбени подаръци или пликове с пари само… билети от лотарията на стойност 5 евро! Да, точно това си пожелали булка и избраника й от малко италианско градче в „сърцето“ на Ботуша. Оказа се, че двамата не сбъркали и не съжалили нито за миг за изразеното желанието!

За да бъде всичко дискретно, двамата сложили украсена кутия с процеп пред ресторанта. В нея всички гости пускали своите „подаръци“, без да е ясно кой билет от кого е и кой по колко билета е пуснал, т.е. напълно инкогнито. И така вместо да броят пари, да разглеждат подаръци иби да премятат непотребни кухненски принадлежности, аксесоари или електроуреди в първата си брачна нощ младежът и неговата благоверна броили… билети от местна лотария – изкарали ги 5 хиляди на брой!

лотари, сватба, печалба, младоженци

Какво се оказало, обаче? Трудното за двамата, чиито имена не се съобщават от съображения за сигурност започнало след преброяването, твърдят техни приятели-зевзеци. Брачната двойка трябвало да търка всеки един от билетите на ръка. Това им отнело цяла една седмица, но техните усилия не отишли на вятъра! Едно от безценните картончета им донесло печалба от… 350 000 евро. Комбинацията на друг от билетите ги направил по-богати с цели двеста хиляди евро. С трето талонче от лотарията „Турист завинаги!” италианската двойка ще получава по 6 хиляди евро всеки месец в продължение на две десетилетия, а четвърто от подарените талончета им донесло 100 000 евро. За капак от останалите билети щастливите и вече много богати младоженци събрали общо близо 50 хиляди евро!

Медиите на Апенините коментираха, че единствено големият късмет надхвърля далеч това, което можеш да събереш по време на сватбеното си тържество чрез сватбени листи и банкови сметки. Един ценен съвет за всички, решили да опитат късмета си навръх сватбеното си тържество! Знае ли човек, късметът може да е там, в сватбената кутия!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg