Филип Аврамов: Мечта ми е да летя със самолет до Малайзия

0

Филип Аврамов е роден на 9 ноември 1974 г. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ при проф. Енчо Халачев. Работи няколко години на щат в „Сълза и смях“, Народния театър и МГТ „Зад канала“, но предпочита да е свободен артист. Можете да го гледате в „Охранители“, „Канкун“ „Дама пика“, „Ритъм и блус 1“ и „Ритъм и блус 2“ в МГТ „Зад канала“ и в „Дон Жуан“ в Народния. Има главни роли в „Писмо до Америка“ и „Шивачки“, както и в тв сериала „Патриархат“ и „ТИЛТ“. Участвал е в „Шоуто на Канала“ и в „Царете на комедията“. Фицата разказа за читателите на delo.bg своите незабравими самолетни преживявания в рубриката ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Филип Аврамов

Дълбоко в съзнанието ми съм запаметил първият ми полет със самолет. Бях 10-годишен и летях до морската ни столица Варна. Беше супер яко, още повече, че бях сам и общо взето 45 минути се наслаждавах. Доколкото си спомням, летях с руски самолет Ту-134.

Не бих казал, че много обичам да летя, но ми се налага. Пътувал съм до различни дестинации. Няма да забравя едно пътуване до Ню Йорк. По средата на полета самолетът започна много силно да се тресе. Може би в продължение на 10 минути, беше много интересно. Не съм се страхувал, защото това нямаше значение. Или ще падне самолетът, или няма да падне, но пък много сериозно се тресеше. Това беше и най-дългият ми полет, достатъчно дълъг с прекачване.

Страните от Европа са ми най-любимите дестинации. Летял съм няколко пъти до френската столица Париж и до австрийската Виена.

Филип Аврамов

Никога не съм ходил обаче до Малайзия. Мечта ми е да летя до Виетнам, Южна Корея, Индия, както и до някой остров навътре в океана. Ако това се случи, ще съм наистина много щастлив.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg