Най-красивата баба във Вселената е българка

0

44-годишната Дони Василева, която стана миналогодишната победителка в националния конкурс Мисис Баба 2015, е най-красивата баба във Вселената. Българката грабна титлата на международния конкурс Grandma Universe 2015, който се проведе в София.

Дони Василева, Мисис Баба 2015, Grandma Universe 2015

Дони Василева, Мисис Баба 2015 и Grandma Universe 2015

Паралелно с него се проведе и тазгодишния избор за най-красива баба у нас – Мисri Баба 2016. Националният приз отнесе вкъщи акушерката Грета Кралева, която журито избра за победител в БГ надпреварата. Нейни подгласнички станаха пастор Ваня Димитрова от Стара Загора и счетоводителката Стефка Иванова от София.

Грета Кралева, Мисис Баба 2016

Грета Кралева, Мисис Баба 2016

Русия, Латвия, Филипините, Сингапур, Израел и Канарските острови, бяха част от държавите, представени в надпреварата. Българката се появи с ефектен костюм, вдъхновен от визията на севастократорица Десислава от Боянската църква.

Дони Василева, Мисис Баба 2015, Grandma Universe 2015

Освен заради бляскавия костюм, Дони Василева остави без дъх журито и публиката със сложна хореография, изпълнена от самата нея и професионалният танцьор Атанас Месечков.

Представителката на Испания Ана Родригес се похвали с отлична форма за възрастта си и разходи стегнатото си дупе по сцената. С уменията си по муай тай Бейбилин Нюфийлд от Филипините изненада всички, а рускинята Елисавета Родина бе подкрепяна от първия ред на публиката от своята „прабабушка“.

Дони Василева, Мисис Баба 2015, Grandma Universe 2015

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg