НАСА дава $18 000, за да лежите в леглото си 70 дни

0

Знам каква е мечтаната работа за мързеливците! Много от хората, с които съм говорил или са в очакване на точно такава работа, която да дава добри приходи за „нищонеправене“, или просто да си лежи цял ден в леглото и да му се плаща за това.

Е, това, което искам да Ви кажа е, че най-накрая дойде и Вашият миг! Работодател може да Ви бъде не кой да е, а американската космическа агенция! НАСА освен че ще Ви дава месечно възнаграждение за това, че не ставате от леглото си, но и ще Ви донесе уважението на родителите Ви, които до този момент са Ви казвали, че нищо няма да излезе от Вас!

НАСА, експеримент, мързеливец

НАСА търси доброволци, които да участват в тяхното странно предизвикателство, наречено „Изследване на залежаването“. В него може да участвате и Вие, стига да устискате да лежите, без да ставате от леглото си… 70 дни. Само тогава ще получите 18 000 долара – цената на „агресивната телесна атрофия“.

И сега приятното в цялата работа – всеки участник ще може да чете книги, да сърфира в интернет, комуникира чрез Skype, Viber и всякакви други платформи с приятели и въобще с целия свят. Всеки, приел да бъде част от новата програма на НАСАq може да ползва смартфони и таблети неограничено и през целия период на изследването.

НАСА, експеримент, мързеливец

Всичко това се прави, за да бъде установено как човешкото тяло ще реагира на продължителни периоди на пътуване в Космоса! Готови ли сте? В страницата на НАСА в интернет може да откриете всички подробности, както и форма за участие в експеримента. Успех, мързеланковци и… внимавайте с декубитусите!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg