Момичето с най-дългия език в света (видео)

0

18-годишната Adrianne Lewis е уверена, че без проблем ще бъде записана в Книгата на рекордите Гинес, като собственичка на най-дългия език в света. Русата тийнейджърка бързо станаизвестна, благодарение на своя собствен канал в YouTube, където публикува записи с демонстрации на невероятните си умения.

  • the longest tongue3Моята майка, баба и пра-дядо също имат много дълго езици. Предполагам, че съм го наследил след тях – доверява на Люис.

Езикът на момичето е по-голям от 10 сантиметра и с него тийнейджърката лесно може да докосне до шията, лактите, брадичката или своето око (това е малко по-трудно, така че Люис си помага с ръка).

the longest tongue2Семейството на момичето и самата собственичка на уникално дългия език са уверени, че Люис ще успее да заеме мястото на настоящия притежател на най-дългия език в света – Nick Stoeberl’sa. 25-годишен мъж от Калифорния е горд собственик на език с дължина 10,1 сантиметра, което всъщност означава, че младата госпожица има големи шансове да спечели.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg