Мила Кунис: „Кърменето е като фитнес упражнение“

0

Еmila kunisдна от най-големите красавици на Холивуд Мила Кунис съвсем наскоро стана майка, но освен че новата роля й се отдава с лекота, тя също и изненадващо много й отива.

Мила се появи на премиерата на последния си филм „Пътят на Юпитер“ в изумително добра форма – само четири месеца след раждането. В черна рокля без ръкави, елегантни обувки на висок ток и стилна огърлица от диаманти и рубини, украинската красавица за пореден път демонстрира класа и добър вкус.  След появата й мнозина коментираха, че дори е станала по-женствена и очарователна от преди.

mila kunisСъс сигурност природата също е помогнала на Кунис да си върне бързо килограмите, но неотдавна стана ясно, че малко след раждането тя е започнала интензивни йога занимания.

В „Шоуто на Джими Кимел“  пък тя изцяло хвърли заслугата върху кърменето.

„Кърменето е като фитнес упражнение. Това и фактът, че съм много активна личност, помагат. Почти всеки ден се разхождам с малката Уайът.“

Това основната мисияна Мила в момента – да бъде майка.

В „Шоуто на Елън“ тя призна , че обожава новата си роля –  да кърми  и да се грижи за Уайът Изабел. Актрисата сподели, че е извадила късмет с работния си график и има възможност да посвети цялото си време на новороденото, без да ползва услугите на детегледачка, както мнозина свои колежки.

Малката Уайът научила Мила на безусловна любов.

„Ако тя хладнокръвно убие някого, аз ще бъда ок с това и пак ще я обичам“

, шеговито подхвърли актрисата.

mila kunis ashton kutcher

Мила Кунис и Ащън Къчър са по-щастливи отвсякога

Разбира се, младата майка не пропусна да отбележи  и приноса на татко Ащън в отглеждането на малкото момиченце. Къчър станал толкова добър в сменяната на памперси, че Мила дори препоръчва неговите услуги като на пълен професионалист.

По всичко личи, че драматичните сътресения, които медиите се опитаха да вкарат помежду им със слуховете за изневярата на Ащън с шведска гримьорка, не са успели да помрачат лъчезарната усмивка на Къчърови…

mila kunis ashton kutcherДа, именно. Все по-упорито се говори, че двамата са се венчали тайничко. Като негласно потвърждение на тази теория дойде и снимка, която Ащън публикува на Нова година във Facebook профила си. На нея в златист морски пясък е изписано  „Честита нова година“ – Къчърови ( Happy New Year – The Kutcherts).

Мила се усмихва мистериозно като самата Мона Лиза, когато я питат дали двамата са сключили брак. Явно засега те предпочитат да поддържат напрежението на феновете, оставяйки доза подозрение.

Независимо женени или не, Ащън и Мила цъфтят в своето семейно щастие.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg