Мелания Тръмп – от Словения и модния подиум в Милано, до първа дама на САЩ

0

Несъмнено след избора на американците Доналд Тръмп да е техният президент в следващите пет години, всички искат да научат повече и за жената до него.

Коя е Мелания Тръмп

Моминското име на настоящата г-жа Тръмп е Мелания Кнаус. Тя е зашеметяващ модел от бившата юго република Словения.

marla-maples

Доналд Тръмп и втората му съпруга Марла Мейпълс

Точно преди 20 години се мести в Ню Йорк. През 1998 г. се запознава с настоящия си съпруг и новоизбран държавен глава на Съединените американски щати.

По време на запознанството им Доналд е бил женен за актрисата Марла Мейпълс.

Точно година преди милениума, милиардерът вече е разведен.

trump-son

Доналд, Мелания и Барън Уилям Тръмп

В момента Мелания и Доналд се радват на 10-годишния им син Барън Уилям Тръмп. Красавицата, която е с почти четвърт век (24 години) по-млада от новия стопанин на Белия дом не обича да е в центъра на вниманието. В повечето случаи погледите от известния й съпруг се изместват от него и се приковават съсем обяснимо в пленителната дама, която го придружава.

Мелания, която е третата съпруга за Доналд Тръмп (след Ивана Тръмп и Марла Мейпълс) е зодия Телец, висока е 1.80 м. Този завиден ръст, безупречно тяло и сияйна усмивка автоматично я пращат още на крехката 16-годишна възраст на модния подиум. Току-що навършила пълнолетие, Мелания вече може да се похвали с контракт с модна агенция в Милано. В столицата на Словения Мелания се дипломира като магистър по „Дизайн и архитектура“ от Университета на Любляна.

Коя е Мелания Тръмп

След като в средата на 90-те се мести в Голямата ябълка, Мелания Тръмп моментално изгрява от кориците на модни библии като Vogue, Harper’s Bazaar и New York magazine. Корица е през януари 2000 г. и на мъжкото списание GQ.

Коя е Мелания Тръмп

За първи път заедно Доналд и Мелания се появяват на финала на NBA през 2002 г. Две години по-късно Тръмп предлага на прекрасната дама от Балканите да се омъжи за него.

Коя е Мелания Тръмп

На сватбата на 22 януари 2005 година в Палм Бийч Мелания казва заветното „ДА“ в рокля на Christian Dior за 200 000 долара.

Коя е Мелания Тръмп

Приятелски семейства – претендентите за президентския пост през 2016 г. и техните половинки – Доналд Тръмп, Хилари Клинтън, Бил Клинтън и Мелания Тръмп на сватбата на сем. Тръмп, 2005 г.

Година по-късно се ражда и синът им. Мелания Тръмп почти винаги е придружавала Доналд Тръмп на ВИП събития. Не беше изключение и церемонята по обявяването на кандидатурата му за президент на републиканците на 16 юни 2015 г (снимката долу).

Коя е Мелания Тръмп

Мелание има своя колекция бижута QVC и в свободното си време се занимава с благотворителни събития.

 

Коя е Мелания Тръмп

Въпреки че заради разголените снимки като модел Мелания се навлече прякора „първата гола дама“, няма как да не признаем, че това е една от най-красивите съпруги на президент в историята на САЩ, а съвсем скоро без съмнение ще се превърне и в една от най-влиятелните жени в целия свят.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Шейха Моза, жена, влиятелна дама, КатарНай-влиятелната жена в арабския свят е без бурка

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg