Мъж живее без храна и вода 75 години (видео)

0

Възрастен мъж от Индия не е пил и ял нищичко цели 75 години! И това е доказано от лекари! Представяме Ви Прахлад Яни, той на 83 и обитава пещера без да консумира вода или какъвто и да е вид храна.

Прахлад Яни е напуснал родния си дом, когато е бил на 7. Още от малък той е тръгнал по дирите на духовната мистерия. С нея малкият Прахлад в средата на миналия век е бил благословен от три богини на индуизма. Ето и историята му, разказана от самия него:

„Трите богини ми заръчаха да ги следвам, те ми се явиха – Лакшми, Сарасвати и Кали. Аз се съгласих, но им зададох въпрос: „С какво ще се храня?“ И трите ми казаха с пръст на устните да пазя тишина и заявиха: „Недей да се притесняваш за нищо относно храната“. Тогава бях едва на седем, и от този момент наистина спрях да се храня и да приемам течности.“

Прахлад Яни, мъж, който живее без храна и вода 75 годиниНеговите твърдения са изследвани от цял екип учени. Всички 30 специалисти са го тествали по различни начини. Поставили го под наблюдение, което записали с камери. Какво било учудването им след 24 часа, когато установили, че Прахлад Яни не е ял, нито пил вода през последната седмица.

„За нас състоянието на стареца е заради мощна йога и медитация в естествена среда“,

категоричен е от свое име и от това на останалите му колеги д-р Судхир Шах, който е невролог. Докторите в азиатската държава твърдят, че явлението на Прахлад Яни има връзка с  Амрита чакра или третото око. Самата епифиза се възприема като връзката на тялото с по-дълбоките мисловни сфери, или като врата към други измерения.

Прахлад Яни, мъж, който живее без храна и вода 75 годиниУчените са категорични, че ясновидски възприятия, пpocвeтлeниe и пo-виcoĸи cъcтoяния нa cъзнaниeтo могат да бъдат постигнати единствено с пpoчиcтвaнe нa eпифизaтa и чpeз дyxoвни пpaĸтиĸи ĸaтo визуализация и мeдитaция. Твърди се, че възрастният индиец е в състояние да произвежда божествен нектар, с който поддържа своя живот. Самите практики на човека са преобърнали биологичните функции на неговото тяло, което вече не се нуждае нито от вода, нито от храна. Дори още нещо – неговият мозък наподобява този на двайсет и пет годишен мъж.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg