Мъж празнува Коледа всеки ден вече 25 години

0

Има всякакви странници по света, но този като че ли държи първенството! Запознайте се с Анди Парк.

Господин Коледа

55-годишният британец неслучайно е наричан Мистър Коледа – той отбелязва Рождество Христово всеки божи ден от 1993 г. насам! Чудакът е похарчил над 1 милион паунда за странния си навик.

Господин Коледа

Въпреки това обаче, Анди твърди, че Коледа се е комерсиализирала твърде много в последния четвърт век:

„Днес майките и татковците дават луди пари за празник като Коледа, тъй като презадоволените им отрочета искат все повече и повече. Едно време аз исках от Дядо Коледа само това, което родителите ми можеха да си позволят.“

Господин КоледаПуйката присъства абсолютно всеки ден на празничната, превърнала се по стечение на обстоятелствата в традиционна, трапеза в дома на Анди Парк.

Мистър Коледа от градчето Мелкшам се твърди, че не би променил навика си за нищо на света.

Мъжът е криввал от своята традиция едва веднъж – преди три години, и то по молба на неговата дъщеря. Анди свалил на 26 декември 2015 г. коледната украса и спрял да яде пуйка. Това продължило само броени дни.

От средата на януари 2016 г. Мистър Коледа отново се върнал към своята обичайна гурме практика, оцветена от гирлянди, бенгалски огън и подаръци.

Господин Коледа

И трапезата не е всичко в нестихващото празнично всекидневие на мъжа на средна възраст!

Господин Коледа Анди Парк не спира да слуша вече 3 години коледните шлагери на Слейд, Поугс и Марая Кери, Джордж Майкъл, Джон Ленън и Йоко Оно и други музикални величия.

Със сигурност след всичко прочетено до тук няма да Ви учуди и фактът, че

британецът си праща всеки ден подаръци и коледни картички.

Ето това е истинска еманация на максимата „Да живее коледният дух“!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg