Съпрузи починаха в един и същи ден след 77 години брак

0

Светът е шарен и чудатости дебнат отвсякъде, но случаят на Джойс и Франк Дод се среща само в приказките. Това е история на голямата, непреходната, истинската любов.

Двамата съпрузи, които са били женени почти осем десетилетия, починали в здравно заведение в един и същи ден, и то след като болничните служители ги преместили един до друг.

Джойс е била на 97 навършени години, а нейният съпруг – 96-годишен. Те починали буквално в един и същи миг в болницата Дарън Уоли в английското градче Дартфорд.

Съпрузите се държали за ръка, когато и двамата издъхнали в болница в английското градче Дартфорд.

През последните дни от живота си съпрузите били много болни и лежали в различни отделения в клиниката. Персоналът научил, че двамата имат важен житейски празник и преместили Франк при Джойс. От мига, в който се видели, та до последния им дъх – ден по-късно, двамата се държали за ръце. Съпругът, който имал сърдечно заболяване, издъхнал в 4.00 ч. сутринта на 8 април.  Час по-късно от този свят си отишла и Джойс.

Двамата починали само ден, след като отбелязали 77-годишнината от своята сватба.

„Целият медицински екип е забележителен. Те ни попитаха дали искаме да ги съберат. Свалиха баща ми от горния етаж на болницата, за да могат да се държат за ръце. Всичко беше изненадващо за нас“ –

сподели тяхната 75-годишна дъщеря Ангела Бонел.

Съпрузите се държали за ръка, когато и двамата издъхнали в болница в английското градче Дартфорд.

Джойс и Франк се запознали още като тийнейджъри, едва 14 години. Оженили се пет години по-късно и до последно живели в градчето Грейвсенд, Кент. Имали 77 години щастлив брак. Наследниците им са пет деца, 12 внуци, 10 правнуци и двама пра правнуци.

Двойката Джойс и Франк Дод ще бъдат кремирани на 15 май 2017 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

булка, най-възрастното семейство в света103-годишен се ожени за 11 години „по-млада“ булка

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg