Магическият кръг на Якуб Делтор помага при труден избор

0

На различни оракули разчитат хората от време оно, за да разгадаят бъдещето им. Представяме Ви Магическия кръг, дело на прочутия чешки астролог Якуб Делтор.

Необходимо е да зададете на глас какъвто искате въпрос. За да Ви бъде „отговорено“, просто със затворени очи насочете пръст към кръга на заглавната снимка, направете по посока на часовниковата стрелка три пълни кръга и докоснете произволно място.

Символът, на който е попаднал пръстът Ви, разкрива детайли за Вашето бъдеще (за период до 3 месеца). Ще получите и безценен съвет как да действате, за да извлечете най-пълна изгода от предстоящи ситуации в любовта или в службата.

МОРСКА ЗВЕЗДА

труден избор

В службата:

В началото сте на нов етап от дългия път към повишението на работното място. Вашите ръководители ще оценят дейността и отдадеността Ви, а инициативите Ви ще се радват на пълната им подкрепа. Забравете за проблеми с парите, които сте имали досега. Това не означава, че ще плувате в басейн от злато, ето защо е важно да бъдете внимателни как харчите и да съумеете да запазете баланса на разходите и постъпленията си.

В любовта:

Символът, на който попаднахте означава, че всичките Ваши нови начинания ще имат съдбовна закрила, особено що се отнася до сключването на брак. Твърде възможно е новата Ви тръпка да възстанови любовта, която Ви е липсвала или сте били лишени от нея за дълъг период. Безгрижие, добри и нови приятели, срещи и приповдигнато настроение вещае символът Морска звезда. Пасивен знак е, но само на пръв поглед. Това е знакът на интелектуалните търсения и духовното израстване, които няма да Ви бъдат спестени.

Оракулът съветва:

„Не бъдете несправедливи към околните, тъй като животът Ви дава възможност да забравите, че е бил несправедлив някога към самите Вас.“

ЧЕРЕН МУСТАНГ

В службата:

Избраният от Вас символ сочи неприятности на работното място, сред които понижение, уволнение или просто конфликти с колеги или представители на ръководството. За Ваш късмет, след лошото време, над Вас ще изгрее отново слънце и то за дълъг период.

В любовта:

Очакват Ви изненади в личните отношения, ето защо е необходимо да помолите за търпение партньора си. Мустангът и неговият непредвидим нрав ще Ви предизвика да хулите без причина човека до Вас. Символът може да Ви подтикне към глупави гафове или да изричате това, което трябва да остане премълчано спрямо него/нея. Това ще допуснете, за да въведете разнообразие в своето съществуване. Ще отблокирате връзката си, но няма да я разрушите. Ако сте сами, Черният мустанг ще Ви прати любовни емоции където дори и не очаквате – на работното място, например. Ето защо се огледайте добре в офиса, може пък да преоткриете някой колега.

Оракулът съветва:

„Разчитайте основно на своята интуиция. Тя няма никога да Ви подведе, напротив. Ще Ви даде точното решение на всеки проблем.“

ЗЛАТЕН КЛЮЧ

В службата

Ако старото работно място не задоволява потребностите Ви, нищо не Ви задължава да продължите да влагате енергията си там. Имате Златен ключ, ето защо съвсем спокойно отключете вратата и просто си тръгнете, ако сте категорични, че това ще бъде по-добре за Вас. Сега е моментът, в който е хубаво да учите чужд език или просто да пътувате. Този символ на чешкия оракул обещава финансово благополучие, но пък за да го осъществите, трябва да бъдете инициативни и да поемете пълен контрол над нещата.

В любовта:

Това е символът, който дава пълен достъп до загадъчното, мистериозното и непознатото. Път към духовен подем се отваря пред Вас. Ще го осъществите само с подкрепата на ново приятелство с интересни персонажи или с нова любов. Защо пък да не откриете за първи път истинската наслада от плътските удоволствие и то в обятията на опитен любовник. Деликатност и тактичност са Ви нужни, за да изпълните всички Ваши желания. Не бива да забравяте, че Ключът не само отключва, но и заключва врати.

Оракулът съветва:

„Ще надскочите себе си, когато излезте от утъпканите пътеки.“

БЯЛ ЛОТУС

В службата:

Предстои Ви доста добър период, но дотогава се пригответе за безработица и безпаричие. Проблеми не се очертават, ако се захванете с по-артистична длъжност. Ако пък работата Ви е свързана със стриктност, то търпението ще Ви е най-нужно. Бъдещето няма да Ви разочарова и въпреки че Ви очакват изпитания, не спирайте да вярвате.

В любовта:

Лотусът носи очарование, чувственост, много красота и нежност. В същия момент е и много променлив знак, който води до несигурност и непостоянство. От тези стихии ще е изтъкана и Вашата любовна връзка, за която трябва внимателно да се грижите, за да не я загубите. Успеете ли, то бъдете сигурни, че партньорските Ви отношения ще са пълни с чиста обич и ще Ви отведат на пътя към себепознанието.

Оракулът съветва:

„Бъдете упорити, положете усилия, за да берете от плодовете на живота.“

ПРЕРИЕН ДИЛИЖАНС

В службата:

Това е символът на напредъка и прогреса. Предупреждава Ви, че има вероятност да промените работното си място. В никакъв случай не се притеснявайте от опасността и от промяната. Ще Ви повлияят твърде благоприятно не само върху финансите, но и върху самочувствието. Не пропускайте обаче да подсигурите гърба си. Може Вашите врагове да предприемат атака срещу Вас в предстоящите две седмици. Осуетите ли техните пъклени планове, в кърпа Ви е вързано светлото бъдеще.

В любовта:

Дилижансът води до коренни промени и обещава пътешествия. И не само в буквалния смисъл, може само едно нещо да се промени в живота Ви. Иде реч за емоциите, при които голямата страст ще заеме мястото на навика и скуката. Силните чувства и новата тръпка я очаквайте до три месеца. Въпреки нетипичните за Вас силни емоции, които ще Ви обхванат, внимавайте с отношенията към приятелите си. Не ги пренебрегвайте заради новата връзка, все пак на тях може да разчитате винаги и във всяка ситуация.

Съветът на оракула:

„За да Ви отведе Дилижансът до желаното място, бъдете прецизни в своите действия.“

МАСЛИНОВО ДЪРВО

В службата:

Бъдете изпълнени с оптимизъм, само така доволството и усмивките бъдат Ваши спътници. Причината е, че предстоящите месеци ще Ви донесат издигане в социума, идеите Ви ще бъдат осъществени, ще получите и подкрепа от висшестоящи фактори. Отличен период за инвестиции и нови социални контакти. Успоредно с това ще бъдете затрупани от работа. Не се преуморявайте, тъй като стресът може да разклати психиката Ви и да рухнете. До добър край ще докарате начинанията си – до едно! Внимавайте лаврите да не оберат други, както Ви се е случвало често досега.

В любовта:

Маслиновото дърво е символ на мира и любовта. Още древните са го смятали за предвестник на хармонията, разбирателството и споделените чувства. Това дърво е благословено от боговете. То е гаранция за плодородие, ето защо не се учудвайте, ако фамилията Ви нарасне с още един представител. Свободно ли е сърцето Ви, знайте, че ще имате достойни кандидати, които ще искат да бъдат с Вас.

Оракулът съветва:

„Ценете любовта, радвайте се на успехите си, бъдете готови за нови постижения.“

НОЩНА ПЕПЕРУДА

В службата:

Сериозни ще са промените в работата. Трезво преценете свършеното и се поучете от грешките преди да смените служебното си място. Пропуските Ви въобще не са малко, особено що се отнася до средствата, с които сте свикнали да постигате желаното. Нека стремежът Ви бъде насочен към разбирателство с околните, иначе нито ще извоювате желаните доходи, нито ще постигнете успех в работата си.

В любовта:

Флиртувайте и се забавлявайте на воля – това е основното послание на Нощната пеперуда, но на трайна връзка не разчитайте! Този знак символизира промените, цялостните метаморфози, както и очакваните промени в личните Ви критерии за оценка за обекта на желанието Ви. Предстои Ви да търсите силни личности, които да Ви закрилят и да Ви вдъхват чувство за сигурност. Никой няма да устои на чара Ви, ако сте решили да покорявате сърцата им. В идните месеци ще сте неуловими като вятъра и ще пръскате без умора чар наоколо.

Оракулът съветва:

„Трябва да заслужите житейските радости, за да им се радвате напълно.“

ПРОНИЦАТЕЛНО ОКО

В службата:

Внесете ред и организация в работата си, вместо да си създавате сами проблеми, захващайки се с хиляди задачи наведнъж. Устоявайте на интриги, с които искат да Ви скарат с колеги и ръководство. Не клюкарствайте за хората в службата. Знанията и мъдростта са символите на Проницателното око. Ето защо, действайте в посока повишаване на квалификацията – покажете способностите си като усвоите нови умения или потърсите нови възможности за доказване на работното място. Реално приемайте ситуацията – не си поставяйте цели, които в момента не може да реализирате.

В любовта:

Щастие Ви чака в интимната сфера, но и едно предупреждение: бъдете мъдри и правете благодарение за това, което притежавате. Просто не подценявайте човека до Вас, тъй като тревата със сигурност не по-зелена другаде. Ако допуснете подобни грешки, може да останете сами, и то за доста дълго.

Оракулът съветва:

„За да нямате неприятни изненади, не си затваряйте очите.“

СКЪПОЦЕНЕН КАМЪК

В службата:

Дошъл е моментът да бъде ожъната реколтата! Във всичко ще Ви върви: приятелите ще Ви окажат безусловна подкрепа, а враговете ще се предадат без бой.

В любовта:

Освежаване на връзката и обновяване на чувствата Ви чака. Този Ваш избор Ви гарантира, че ще спечелите любовта на партньор, който ще бъде с висок социален статус. Ако вече имате връзка или брак, то разбирателството и хармонията ще бъдат Ваши неизменни спътници, защото скъпоценният камък предпазва от скандали, ревност и спречквания. Има и едно предупреждение, което е редно да отчетете: ще съжалявате много, ако допуснете да изневерите.

Оракулът съветва:

„Изберете само най-достойните сред тези, които ще желаят да бъдат част от обкръжението Ви.“

КОРАБНО ВЪЖЕ

В службата:

Що се отнася до състоянието и деловата Ви реализация, бъдете спокойни. Следват 60 дни, през които ще сте като магнит за парите и дори да ги харчите лесно, те няма да свършват. Важно е да знаете, че ангажиментите и отговорностите ще станат повече, ето защо не се поддавайте на каквито и да е провокации на работното място и се въоръжете с търпение.

В любовта:

В любовта няма да Ви е въобще лесно. Очаква Ви период на компромиси или ще прекратите връзката с партньора си. Ако искате да продължите да сте заедно, не бъдете подозрителни, ревниви и вярвайте във всяка дума на човека, с когото живеете. Не бъдете сприхави и дребнави, ако искате да не му паднете в очите.

Оракулът съветва:

„Уважавайте близките си и не ги унижавайте, за да Ви закриля съдбата.“

ПТИЧЕ ГНЕЗДО

В службата:

Възнаградени ще са усилията ви в професията. Без всякакво съмнение ще бъдете повишени, при условие, че бъдете смели и проявите инициативност. Разчитайте изцяло на големия си ум, зарежете емоциите в следващите няколко седмици, не се палете по идеи без бъдеще и се старайте да разсъждавате трезво. Не работете с хора, към чиито честност и искреност изпитвате съмнения.

В любовта:

Връзката Ви ще се заздрави и има вероятност да прерасне в брак. Птичето гнездо сигнализира за финал на едно дълго очакване – целите Ви ще се реализират съвсем скоро, а заради търпението, ще берете плодовете на усилията си. Ако пък не сте обвързани, ще срещнете нова тръпка. Трябва само да преодолеете своята вродена необщителност и да излизате по-често сред хора. Очакват Ви добри новини, приключения и положителни промени. Ще сложете завинаги край на самотата и на усещането, че никой не Ви разбира.

Оракулът съветва:

„Вдигнете още по-високо летвата и не си позволявайте да лежите върху стари лаври.“

ОКЕАНСКА РАКОВИНА

В службата:

Материално благополучие е Раковината. За да го постигнете, ще е нужно да се разделите с купчина илюзии за хората и да станете още по-последователни в преследването на своите цели. Въоръжете се с търпение, защото ще се наложи да се борите с коварна конкуренция в службата, както и да влезете в груба игра, която до този момент не сте и предполагали, че съществува.

В любовта:

Плодородие, късмет и голяма обич Ви обещава Раковината. Очаква Ви съдбовна среща, но до нея ще се преборите с много съперници, за да извоювате чувствата на така искания партньор. Това най-рано ще се случи след 2-3 месеца. Символът, на който неволно сте се спрели, Ви носи най-различни удоволствия. Не прекалявайте със сексуалните подвизи, за да не си омръзнете бързо с новия партньор.

Оракулът съветва:

„Не пречете на промените към по-добро с излишно нетърпение.“

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg