Мадона разбуни духовете с почит към Маргарет Тачър

0

Ако някой ще стреля в тъмното по политическите пристрастия на Мадона, то би трябвало да се прицели някъде в център ляво! Световната музикална звезда се опълчи срещу анти гей законите в Русия, яростно защити художествената цензура и стана отявлен поддържник на Демократическата партия в САЩ в навечерието на изборите, които Барак Обама спечели през 2008 г.

Но Мадона не е това, което демонстрира, защото е срещу поголовните данъци, агресивната външна политика и спирането на чаша топло мляко за всеки ученик в страната, твърди в коментар след неин пост в Инстаграм The Indеpendent.

Кралицата на поп музиката предизвика вълна от възмущение сред милионите си почитатели, особено тези в Инстаграм, след като публикува снимка с текст, в знак на почит към бившия британски премиер Маргарет Тачър.

Ако просто започваш нещо, за да бъдеш харесан, трябва да се подготвиш за компромиси с всичко и по всяко време и въпреки това няма да постигнеш нищо. Благодаря Ви, Маргарет Тачър! #unapologetic #rebelheart

Мадона с пост - почит към ТачърНай-разстроени от този пост са гей-феновете на Мадона. По време на управлението си Тачър въведе забрана да се лансира хомосексуализма в училищата. В отговор на поста на Мадона в Инстаграм журналистът Саймън Прайс ни припомня, че явно, става въпрос за антифеминистката риторика на Маргарет Тачър:

„Феминистките ме мразят, нали? И аз не ги обвинявам за това. Затова аз мразя феминизма. Това е отрова.“ – Маргарет Тачър. Здравей, Madonna?

Мадона с пост - почит към ТачърВъпреки това, не всички са били разубедени от поста на Мадона, който по-късно беше изтрит: Луиз Менш пише в профила си:

„Мадона се върна в моите добри книги.“ #Thatcher

Мадона с пост - почит към Тачър

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg