Тази дама свали 100 кг и се превърна в интернет сензация (видео)

0

В delo.bg продължаваме да ви запознаваме с хора, които имат куража да променят живота си.

След вдъхновяващата история на Александра Иванова, която разкри начина, по който се е освободила от излишните килограми и за чиито успехи целият ни екип се радваше истински,

Алекс от София стопи 42 кг без йо йо ефект! Ето как

 

до полезните съвети на Мария Сбиркова, която професионално се занимава с фитнес.

Мария Сбиркова: На 12 г. бях 70 кг.! Открих мотивация да изглеждам добре и успях

 

Ако си мислите, че генетиката си оказва ролята и няма как като си се родил дебел, ситуацията да се промени… Сега ще Ви разкажем личната история на Lyss Remaly (facebook профил), за която наднорменото тегло винаги е било проблем. В началото тя е пухкаво бебе, на които всички се радват. Още на 4 години започва да посещава диетолог, заради здравословни проблеми.

Бащата на Лис също е доста едър мъж, както и 5-те му деца. Но определено нашето момиче бие всички рекорди. Виждайки ситуацията с тялото си, Лис решава да обърне всичко на шега и се мисли за комедийна актриса. Пръскайки щедро шеги за излишните си килограми, тя не спира да хапва повече, отколкото й е нужно.

наднормено тегло, което не се повлиява от диетиОт дебело бебе Лис се превръща в дебело момиче, а после в дебела жена. Наднорменото тегло е все едно нейна запазена марка за цял живот. Но тя решава друго …

На въпроса „Защо реши да се промениш?“, Лис разказва как през 2010 г е трябвало да се качи на полет от Лас Вегас до Ню Йорк, за да се яви на прослушване в  Бродуей за пиеса, наречена Дебелото прасе (Fat Pig). Тогава не успяла да се събере в седалката на самолета. Била принудена да плати още едно място – за мястото до нея. Имала нужда също и от удължение на предпазния колан. Почувствала се крайно неудобно.

Депресията й се засилила, когато започнала да среща все по-големи проблеми в ежедневието – трудно се изкачвала по стълби, не можела да закопчее дори сутиена си. А била само на 21 години. Въпреки че била в разцвета на младостта си, хуморът спрял да я забавлява и тя неочаквано се погледнала отстрани.

Lyss Remaly трансформация

През 2010 г. решава да си направи бариатрична операция. В България също има подготвени специалисти. Методът е свързан с драстична загуба на тегло и подобрява свързаните с болестното затлъстяване придружаващи заболявания като диабет, високо кръвно налягане, сънна апнея, астма, артрит, омазняване на черния дроб, изпускане на урина – инконтиненция, мозъчен псевдо тумор и пр. Нарича се също и метаболитна хирургия.

Няколко месеца след операцията е още по-разочарована и нещастна, защото е отслабнала пренебрежимо малко килограми от общото си тегло. Другите пациенти, подложени на такава операция заедно с нея са загубили тройно повече килограми.

Тогава осъзнава, че не храната е проблема, а самата тя.

С тегло от 160 кг тя се устремява към фитнеса, където известно време само наблюдава трениращите. Тъй като не е запозната какво да прави започва да чете онлайн http://www.bodybuilding.com/.

ТУК ще намерите пълната програма от упражнения за 7 дни.

Трансформация на една жена с наднормено тегло

След като решава да тренира и се храни по предварително изготвен план, Лис е подложена на изпитания от страна на старите си хранителни навици. Научавайки повече за  полезните вещества  някои храни, тя осъзнато не се поддава на изкушенията в кухнята. След като храната вече не е награда за доброто весело момиче, тя трябва да си намери други удоволствие.

Започва да отслабва. Кожата й започва да увисва, защото през целия си живот е била пълна, още от бебе. Тъй като премахването на излишната кожа е скъпо удоволствие, Лис е още по-мотивирана да задържи постигнатите резултати и да продължи напред. В бъдещите си планове включва участие в WBFF Transformation Division!

В момента от 160 кг Лис тежи 60 кг.

Вижте още четири подобни съдби:

отслабване, delo.bgАндриан Аспарухов сподели хранителния режим, с който свали цели 70 кг

 

отслабване, delo.bg7-те съвета на мъжа, свалил над 100 кг без диети

 

отслабване, delo.bgТя свали 90 килограма за 18 месеца като промени само едно нещо в своята диета (видео)

 

отслабване, delo.bgЩе бъдете шокирани как това 17-годишно момиче свали половината от килограмите си

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg