Химикът Шейн Елисън: Лекарствата предизвикват симптоми, които би трябвало да лекуват (видео)

20

Почти винаги, когато отивате на преглед при лекар, си тръгвате с рецепта от кабинета му, с която да купите предписаните съобразно състоянието Ви медикаменти. Според многократно награждавания специалист по органична химия Шейн Елисън, всички лекарства се произвеждат с цел намаляване на населението.

„Когато работех във фармацевтичната промишленост, там имаше пълен отказ от науката. Във фармацевтичните компании, при интервю за работа, не се смущаваха да казват: „Знайте, че ние разработваме лекарства за спиране на симптомите, а не за лекуване. Ние не лекуваме!“ Това е бизнес модел, позволяващ пожизнено да се продават препарати на хората. И ако се премахнат симптомите, следващото ниво в рекламите на лекарства ще е изобретяване на болести“,

твърди Шейн Елисън. Според него, лекарства за психично болни хора могат да доведат до безброй нови заболявания.

лекарствата убиват

Той дава и много важен съвет – ако докторът не може да докаже своята диагноза или поне твърдение, да не се приемат изписаните медикаменти. Шейн Елисън е категоричен, че

9 от 10 лекари не успяват да докажат диагнозата, която сами поставят на пациентите.

Докато практикувах професията на химик се учудвах, че произвеждам препарати, чиято способност да убиват се открива в нашите лаборатории. Лекарствата са опасни и неефективни, и предизвикват симптомите, които са предназначени да лекуват,

разказва бившият химик Елисън и разкрива, че най-добрите отдели по маркетинг в света са на фармацевтичните гиганти, които са повече от гениални.

Цифрите при смъртност от рецептурни препарати са ужасяващи – 125 000 умират годишно. Шейн Елисън е направил и нов прочит на Хипократовата клетва:

„В името на парите, властта и частните интереси, в името на всички които ми плащат за това, поемам върху себе си тази клетва! На болния, който е дошъл при мене, ще гледам като на клиент, но не и като на пациент, ще му взема парите и ще му предпиша такива лекарства, които да го поддържат болен, за да идва отново и отново и да осигурява едни постоянни доходи на мен и на цялата фармацевтична индустрия до смъртта си.“

Новият вариант на Хипократовата клетва завършва с надежда, че ако тя бъде изпълнена, лекарят ще живее охолен и изпълнен с наслада живот.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!20 коментара

  • Валя Бандерова на

   Първо вирусите, които убиват хора, те са създадени в лаборатории с цел да се изпробват лекарства и правят опити. А за некадърни доктори, които си часът по време на преглед, ужас, така си замина сина ми от един некадърен лекар, от грип, без снимка, без изследвания, нищо му няма…. И гроб.

   • Незнам какво да кажа ?Малко са съвестните доктори които истински помагат на пациентите не клиентите.
    Болестите ни нападат внезапно и всички са на нервна почва всичко идва от стреса.Бог да ни пази и Варди .Вече всичко е фалшиво дори и болниците.Влизаш и не знаеш как ще излезеш ?

 1. Пенка Димитрова на

  Моето скъпо дете след химиотерапия казваше: „Мамо, това не ми помага!“ А след лъчетерапиите беше сигурна, че увреждат сърцето ѝ. Моля, прости ми, СЛЪНЧИЦЕ, че нямах сила и умения да помогна! Да са живи и здрави специалистите, облечени в бяло с тяхното ОТНОШЕНИЕ и СТАНДАРТИ към нас, пациентите, пардон… КЛИЕНТИТЕ!

 2. Атанаска на

  Преди години, когато бях в депресия, доктор ми пише поредната рецепта и на въпроса колко време ще трае лечението, той категорично каза:“Госпожо, ние тук не лекуваме“. Бях в шок от отговора, но пък това ми помогна да взема решение да се боря сама и изхвърлих рецептата.

  • Ирина на

   Браво на вас точно така,с акъл и природата има лек винаги,на мен ендикриноложка след като иследвания бяха добре и всичко беше в норма при преглед а аз бях в ужасно състояние което още оправям всеки ден внимавам за всичко,след като лекари ми съсипаха здраве с тяхни методи и химии, Да кажа какво ми каза ендикриноложка каза ми пий жена хапчета розови и зелени за нерви и пий ги по много че м алко не върши работа. Не ми изписа никаква рецепта и нищо свястно една дума не ми каза само дето на частно ни взе куп пари. Точно антибиотици за грипп които не се пият при вируса ми отровиха организма от там по зле системи техни лекарственни от които припадвах и се задушавах, Правят с нас експерименти абсолютна истина това! Благодарение на природа вече съм добре не ходя по аптеки и лекари. Укрепвайте имунитет живейте по здравъсловен начин на живот и се пазете от химии.

 3. Burgas на

  Съгласна съм, много е нисък процента на които помагат, те си мислят че са им помогнали, защото притъпяват симптомите, после медикаментите довеждат до друга болест и така човек се върти в един омагьосан кръг, в който се наливат пари във фармацевтичната индустрия…много е трудно човек да съвмее да избегне приема на хапчета, но поне може да го намали до минимум ако има малко мозък в главата си, а не сляпо да се доверява на първия лекар.

 4. Веско на

  ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. В Афркка и индия където най-малко се използват изкуствени торове и има най-слабо развита комерсиална медицина как е населението там? И обратно, щатите, където е най-развита, там населението е най-болно и намаляващо. Гледайте фактите, не това, което някъде някой е казал или написал.

Коментирай в Delo.bg