Новите проекти на Роби Уилямс, Джъстин Бийбър и Лана дел Рей

0

Хедлайнерът на дългоочаквания музикален фест край морето „Spirit of Burgas“ Роби Уилямс за пореден път доказа, че има голямо и добро сърце. Най-награждаваният изпълнител на Острова събра средства за детски хоспис чрез търг на Бонамс в столицата на Великобритания. На ръководения от него аукцион бяха разпродадени повече от 150 предмета, сред които и лични вещи на Роби Уилямс от годините с тийн сензацията на 90-те Take That.

Роби УилямсМистър Уилямс предложи и ръкописа на дуета му с Кайли Миноуг „Kids“. Въпреки че текстът беше оценен на около 3000 паунда, той беше продаден за точно 6875 лири стерлинги. Добра сума падна и от ръкописа на „Go Gentle“ – цели 31 250 лири. Други 10 625 паунда донесе за благородната кауза и кино наградата от MTV на формацията, от която тръгна Роби – „Тейк дет“. Кремавият костюм на звездата от видеоклипа към песента „Radio“ беше оценен и продаден за 5250 лири. Цялата сума набъбна до малко под четвърт милион паунда, точно 226 000 лири стерлинги. Парите отиват за Британския детски хоспис, на който Роби Уилямс е патрон. Британският идол заяви, че за него е било чест да е начело на подобен аукцион в подкрепа на детското здравно заведение.

И докато на Острова славата на едни работи безотказно за благородни каузи, от другата страна на Атлантическия океан други все още градят своята кариера. Става дума за американската звезда Лана дел Рей. Тя предизвика нов фурор с песен в интернет от дългоочаквания й, но все още неиздаден диск. Композицията“Honeymoon“ директно с излизането си се изкачи начело на класациите. И тук темата е несподелената любов, въпреки това обаче, парчето оглави „Билборд трендинг 140“ и то за броени часове.

Лана дел РейМиналата година албумът „Ultraviolence“ набра световна слава, въпреки разработените в тавата фаталистични и мрачни теми. Лана се радва на милиони почитатели, но често е критикувана от феминистки организации. На този етап Лана дел Рей не казва точната дата, на която ще излезе новият й 4-ти албум. Очакванията са, че музикалният проект ще види бял свят през септември.

Нови песни записва и идолът на тийнейджърите – Джъстин Бийбър. Обещанието му е, че следващият проект ще бъде футуристичен и много личен. Изпълнителят разкрива, че в част от песните самият той ще свири на барабани и китари. 21-годишният Джъстин споделя още, че на новия проект продуценти ще бъдат спецът по електронна музика Скрилекс, популярният сред рап и рок почитателите Рик Рубин и рапъра Кание Уест.

Джъстин БийбърДжъстин Бийбър е известен не само с песните, с които пленява сърцата на момичетата между 10 и 19, но и със скандалите, в които много често се забърква. Обещанията на канадската звезда са, че в чисто новата тава ще пее за всички преживени от него неща.

„В албума всички ще научат какво крия в сърцето си“,

доверява Бийбър пред сп. Интервю. Пред изданието той сподели още, че няма сериозна приятелка. Както и Лана дел Рей, така и Джъстин не каза конкретна дата за излизането на новия компактдиск.

„Важното е албумът ми да е перфектен, ето защо не бързам и не се интересувам кога ще стане готов дискът“, казва още певецът.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg