Край на досадното хъркане! Революционен метод за тих и спокоен сън

0

Ако сте сред хората, които с хъркането си тормозят партньорите, съседите и дори кучето и безуспешно сте изпробвали какви ли не приспособления за овладяване на проблема, то решението за Вас може да се окаже един по-специален продукт – антихъркащ колан.

колан против хърканеСпециалният надуваем колан не е най-привлекателният аксесоар, но със сигурност е за предпочитане пред нестандартни методи срещу хъркането, като например топка за тенис в чорап. Предназначението на колана е да пречи на хъркащия човек да се обръща по гръб по време на сън и да издава смущаващите околните звуци.

Аксесоарът е замислен с тренировъчна цел и след около два месеца, когато потребителят свикне да спи на една страна, може да прекрати използването му. Продуктът се предлага в два размера плюс допълнителен удължител за по-едри хора.

Коланът, изработен от антимикробна тъкан срещу неприятни миризми, освен това се сгъва лесно и е подходящ за ползване по време на пътувания. Цената на специалния колан срещу хъркане е 49,99 долара.

колан против хъркане

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg