Котката на Лагерфелд заработила 3 млн. евро

0

Шупет – женската котка на световно известния моден дизайнер Карл Лагерфелд, от участия точно в две реклами, заработила огромно състояние. Котката милионерка получила близо 3 милиона евро от снимки в реклама за автомобили и в реклама на козметика.

Carl Lagerfeld's kitty-4За бялата пухкавелка на дизайнера се грижи екип от шестима служители, които задоволяват котешките й капризи и поддържат лъскавия й външен вид на звезда. Тригодишната котка Шупет на 82-годишния дизайнер е най-богатата котка в света. В последния.  Четириногата бяла красавица се появява в реклама на автомобил Опел и в реклама на японска козметика. Заработените от Шупет милиони са само с половин милион евро по-малко отколкото е годишният хонорар на един от най-известните топмодели Кара Делевиндж.

Тя е пъпът на света, разбира го всеки, който я види – хвали своята котка известният моден дизайнер с немски произход и творчески директор на Шанел.

Carl Lagerfeld's kittyШупет е като Грета Гарбо – същите движения, една и съща игра. Това е нещо, което не може да не бъде забелязано. Тя е вдъхновение за елегантността – доверява Лагерфелд, който самият се смята за „татко“ на котешката красавица.

Дизайнерът не разкрива обаче за какво точно ще отидат милионите, които му донесло котето. Може би част от тях ще бъде похарчена за заплатите на шестимата души, чието единствено задължение е да се грижи за луксозния  живот на разглезената котка на Лагерфелд.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg