Корекция на носа без пластична операция – възможна!

3

Носът, е частта от лицето, непосредствено след устата, към която хората обикновено имат повече резерви. Не е необходимо решението да бъде болезнената операция, а е достатъчна и обикновена процедура с хиалуронова киселина.

Смята се, че корекцията на носа може да бъде постигната само чрез сложната пластична операция. A дългият период на възстановяване след нея и разходите, свързани с операцията, са причината малцина да се решават на такава стъпка. Въпреки това, изглежда, че несъвършенствата на носа може да се коригират само в рамките на четвърт час, като за целта се използва хиалуронова киселина.

plastic operation„Запълване на вдлъбнатини, оптично стесняване на твърде широк нос, както и изправяне на „гърбицата” или изправянето му след счупване, моделиране на вирнато носле или такъв профил, при който върхът сочи надолу, това са възможности, които могат да бъдат постигнати без операция” – изброява д-р Ближановска от Центъра по дерматология и естетична медицина WellDerm, която е специализирана в нехирургични корекции на носа.

Лечението се състои в инжектирането на „пълнител” под формата на гел, което е предшествано от местна упойка.

hialuronova kiselina„Гелът се поставя в определени места, и което е много важно е това, че след инжектиране, той се абсорбира в тъканите“ – обяснява естетичният дерматолог. – „Корекцията на носа с хиалуронова киселина е с продължителност около 20 минути и не изисква възстановяване. Веднага след операцията, можете да се срещнете с приятели и гордо да представите новата форма на носа си.”

Ефектът на процедурата продължава между 12 и 18 месеца. Тъй като веществото се абсорбира постепенно, няма страх от внезапно влошаване на външния вид на носа. Като цяло, след една година трябва да бъде извършен преглед, при който докторът ще планира следващото поставяне на препарата.

virnato nosle„Хиалуроновата киселина се среща естествено в кожата ни, а филърите преминават през редица клинични изследвания.“ – обяснява д-р Ближановска и добавя, че напоследък това е един от най-популярните методи за корекция на носа.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!3 коментара

  1. Silviya Angelova на

    Здравейте, искам да знам всичко свързано с инжектирането на хиалуронова киселина за корекция на носа. Трябва ли да съм пълнолетна, а ако не съм може ли с разрешението на родител? Каква е цената за една процедура? Колко процедури са необходими? В разстояние на колко месеца? Моля да ми отговорите ще чакам вашият отговор.

Коментирай в Delo.bg