Константин: Обичам да се раздавам за хората

0

Константин е сред топ имената на българския попфолк. Наричат го Мистър „Черна роза“ по едноименния хит, изстрелял го в орбитата на големите в жанра. Баладите остават негова запазена марка и днес. Независимо от романтичния ореол, Константин е комплексен певец, с предпочитания и към бързи, ритмични, майтапчийски песни. Неотменна част от неговия разнообразен репертоар са и македонските песни. Преди броени дни изпълнителят се завърна от едномесечното си турне в САЩ и Канада. Днес Константин стана баща за втори път.

„Благодаря на Господ и на жена ми, че ме дариха с такова щастие! Благодаря и на страхотния екип от болница „Св. Лазар“ за невероятното отношение и професионализъм! Няма по-голямо щастие на земята! Пожелавам го на всеки!“,

написа хитовият изпълнител в социалните мрежи.

Константин, Надя и дъщеричката им

Константин, Надя и дъщеричката им, сн. телевизия Планета

Броени часове, след като стана татко на мъжка рожба, Константин даде ексклузивно интервю за delo.bg за мега турнето си, с което обиколи Северна Америка.

Константин

Константин на Ниагарския водопад

Коце, честито за новородения син! Само преди броени дни се завърна от едномесечно турне в САЩ и Канада. Как премина то?

– Изкарах си супер яко, обиколих цяла Америка и Канада, от най-източната до най-западната точка и от най-северната до най-южната част. Навсякъде хората се радваха, накрая на турнето имаше 20 човека, които обикаляха с нас навсякъде, беше голям купон. Обичам да се раздавам за хората, хубаво е, но от една страна не е толкова добре, защото си раздавам здравето, но така е било писано. Иначе ако бях си станал един сервитьор, нямаше да имам толкова напрежение. Навсякъде беше пълно, купонът беше на макс. Иначе не ни беше много лесно, постоянно сменяме самолети, занимаваме се с куфари, прекачвания, но поне си заслужаваше. Най-добре обаче си е в България.

Константин

По време на турнето си в САЩ и Канада, Константин успя да се види и с Коста Марков

Какво ти споделиха българите, живеещи в САЩ и Канада?

– Тези, които са там повече от 12-13 години нямат планове да се връщат в България, защото в крайна сметка навикът е втора природа. Като човек си свикне някъде другаде, после родината ще му бъде чужда като се върне. Общо взето масово хората искат да се върнат в България, аз бях човекът, който им казваше колко е хубаво, как ще се подобрят нещата. Имат желание, което е хубаво. Успяхме да ги върнем емоционално в границите на България, пяхме народни песни като „Йовано, Йованке“ и „Назад, назад, моме Калино“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg