Кои са билките за събуждане на либидото?

0

Всеки един мъж понякога се чувства неуверен в своите способности в леглото. Дори и да демонстрира неоспорима увереност пред околните, в него се крие едно малко момче. А пък жените си мечтаят до тях да се събуди страстният младеж, в който са се влюбили. Благодарение на напредъка на медицината, копнежите и на двете страни вече могат да бъдат удовлетворени. Тя стъпва на раменете на добрите практики на народните билкарски традиции. Голяма част от съвременните способи за положително въздействие върху различни видове състояние са открити именно чрез изследване на утвърдени методи от народната медицина. Това важи с пълна сила и за повлияването на либидото, потентността и плодовитостта.

Южноамериканските племена от хилядолетия прилагат плодовете, листата и кората на сао палмето и гуарана. Те са били ползвани от мъже и жени с цел постигане на взаимна наслада и хармония в интимно отношение. Българите си имаме билките бабини зъби, мурсалски чай и жълт кантарион. Те също са подходящи и за двата пола. Това се дължи на факта, че половото влечение и либидото зависят от нивата на тестостерон в организма. Има и многобройни средства за положително въздействие върху желанието и апетита за секс, които включват гореспоменатите природни изделия под формата на екстракти. Пример за такова са био-таблетките с екстракт от плодовете на гуарана Erogan.

Български билкарски методи за събуждане на желанието

Нашият народ е темпераментен. Интимното ни представяне е от огромно значение за личностното самочувствие на всеки един. Затова и народната ни медицина има своите предложения, свързани с подсилването и подчертаването на потентността и плодовитостта. Някои от тях дори са станали известни по цял свят.

Прочутите Бабини зъби (Tribulus terrestris) спадат към род планински билки, които не растат само в България. Те се срещат и в Северна и Южна Америка, както и държавите от Югоизточна Азия. Но единствено у нас климатичните и географски особености са достатъчно подходящи, за да може растението да придобие своите благоприятстващи взаимната наслада качества.

Ето и най-добрите билки за повлияване на либидото, които растат тук:

 • Бабини зъби (Tribulus terrestris): Подобрява чернодробната и чревната функция. Спомага за детоксикацията. Засилва синтеза на тестостерон в тялото. Забързва кръвопритока в областта на малкия таз. Подпомага постигането на сексуална хармония. Има лечебни за простата свойства.
 • Жълт кантарион (Hypericum perforatum): Богата гама от различни действия. Задържа реабсорбацията на серотонин, което създава усещане за добро настроение и тонус. Мощен противовъзпалителен, антимикробен, антибактериален, ранозаздравяващ, противоязвен и кръвоспиращ агент. Хармонизира работата на сърдечния мускул. Пикочогонно и понижаващо артериалното налягане повлияване на тялото. Увеличава издръжливостта и спомага за взаимната наслада.
 • Мурсалски (Пирински) чай (Sideritis scardica): Прилага се срещу бронхиални възпаления. Установено е, че забързва клетъчната регенерация. Има освежаващо и почистващо дермата действие. Подсилва сексуалния апетит. Съдържа етерични масла, цинк, желязо, танини, натрий, мед, кобалт и магнезий.

Южноамерикански практики за въздействие върху взаимното удоволствие:

Държавите от Южна Америка също са известни като територия на темпераментни и страстни народи. Тропическите гори, които са разположени по продължението на целия континент, създават благоприятни условия за растителните видове. А сред тях изобилстват тези, които могат да подчертаят сексуалния нагон и желанието за интимна близост.

Нека видим, кои са най-популярните от тях:

Гуарана (Paullinia cupana, Sapindaceae): Енергизира, тонизира и премахва умората. Подчертава степента на взаимно удоволствие.

 • Мака (Lepidium meyenii): Подмладяващо и възстановяващо въздействие върху жлезите с вътрешна секреция. Увеличава произведените от яйчниците, тестисите, панкреаса и щитовидната жлеза хормони.

Каква роля играят био-таблетките Ероган за повлияването на либидото?

Erogan са био-козметични капсули за положително повлияване на либидото. Техният производител определя състава им като изцяло натурален. Потребителските мнения и отзиви в секциите за интимност на форуми, като този на ‘БГ Мама’, са одобрителни. В коментарите не се споменава за наличието на неприятни странични ефекти или противопоказания.

Това може да характеризира съобразеният с инструкциите за употреба прием на филмираните таблетки Ероган като безвреден. Не трябва да се прилагат повече от 3 бр. на ден. Процедурата следва да се извърши приблизително 30 минути преди полов контакт. Пие се много вода или плодов сок.

Erogan, проблеми с либидото

Основните положителни характеристики на био-козметичния продукт за интимна хармония са:

 • Положително повлияване на взаимната наслада от половия акт;
 • Благоприятстване на добрите нива на потентност и издръжливост;
 • Лесна и удобна процедура по дискретна доставка;
 • Достъпна цена в България;
 • Без данни за противопоказания;

Средството за положително въздействие върху степента на взаимна наслада включва следните съставки:

 • Екстракт от плодовете на Гуарана: Засилва притока на кръв към малкия таз. Подчертава чувствителността и благоприятства добрата издръжливост;
 • Аминокиселината L-Аргинин: Подобрява качеството на семенната течност и засилва синтеза на тестостерон. Подхранва тялото.
 • Глицин: Спомага за подсилването на кръвопритока към половите органи. Дава енергия и създава условия за стабилна продължителност на интимния контакт.
 • Магнезий: Въздейства като храна за ума и тялото. Повлиява добре на паметта и способността за концентрация. Допринася за усвояването на минерали, протеини и други важни хранителни вещества.

Продуктът за въздействие върху добрите нива на удовлетвореност от половия акт Ероган се поръчва единствено през своя официален уебсайт. Клиентите оставят име и актуален телефонен номер в дигиталната бланка. Така се задейства изцяло дискретна процедура по поръчка и доставка. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Редовните промо кампании дават възможност за покупка с отстъпка от оригиналната цена.

Nota Bene! Начините на повлияване на организма могат да бъдат различни на индивидуално ниво!

Споделяйте фантазиите си с половинката по-често!

Когато осъзнаете, че няма нищо лошо във вашите интимни копнежи и желания, споделете ги на човека до вас. Те също имат фантазии. Заедно можете да преоткриете красотата от сливането на тялото и душата.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg