Кениец дава 150 глави добитък зестра за дъщерята на Барак Обама

0

Мъжете могат да бъдат безкрайно изобретателни и оригинални, когато искат да спечелят сърцето на любима жена или пък да поискат ръката й. Всички сме чували и чели за най-различни оригинални предложения за брак, някои от които са наистина на границата на лудостта. С такива странни и интересни предложения могат да се похвалят някои известни дами в света, но едва ли дъщерята на американския президент Барак Обама си е представяла, че ще се нареди сред тях. Кениец дава 150 глави добитък зестра за дъщерята на Барак ОбамаИ ако се чудите каква е причината за това, ето и отговора – богатата зестра, която дава един кениец за нейната ръка. Всъщност става дума за общо 150 глави добитък, които кениецът е готов да даде веднага на Барак Обама, за да получи ръката на неговата дъщеря Малия. Кандидат – женихът се казва Феликс Кипроно и по образование е юрист, но има огромното желание да стане зет на президента на САЩ. Сигурно не е единственият, който иска да вземе за своя жена дъщерята на един от най-влиятелните мъже в целия свят, но със сигурност е първият, който се е осмелил публично да направи точно такова предложение. Информацията за намеренията на младия кениец бе разпространена от медиите в неговата родина, а след това бе тиражирана и от „Вашингтон поуст“. Кениец дава 150 глави добитък зестра за дъщерята на Барак ОбамаЗестрата, която предлага мъжът, за да получи за своя съпруга дъщерята на Обама е наистина щедра. То включва 70 овце, 50 крави и 30 кози. Предложението на Феликс Кипроно е добре обмислено и той смята да го реализира съвсем официално през месец юли. Тогава е планирано официално посещение на президента на САЩ Барак Обама в Кения. Мъжът отдавна мечтае за дъщерята на президента – Малия, затова най-голямото му желание е да се ожени за нея. Своите намерения кениецът е описал в писмо, в което настоява бащата да доведе своята дъщеря по време на визитата си в Кения. Мъжът признава, че в своите действия и намерения  воден изцяло от любовта. Той забелязал красивата Малия преди 7 години – през 2008, но оттогава не искал да среща никое друго момиче, защото се заклел да бъде верен на своята любима.

Кениец дава 150 глави добитък зестра за дъщерята на Барак ОбамаАмериканският президент Барак Обама има кенийски корени и до момента не е станало ясно какво мисли за мераците на кандидата за негов зет. Кениецът е категоричен, че изобщо не става дума за пари или власт, а за истинска любов.  Желанието на влюбения мъж е да вдигне сватба със своята избраница, след което двамата да живеят съвсем нормален и обикновен живот. Неговото намерение е да научи президентската дъщеря да дои крави, както и да готви традиционни кенийски ястия, каквото е например кашата „Угали”.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg