Как точно въздейства на тялото билката Йерба мате? А Bioveliss Tabs?

0

Bioveliss Tabs са таблетки с био-формула, включваща екстрaкт от листата и корена на билката Йерба мате, зрънца от зелено кафе и плодовете на гарциния камбоджа. Тяхната цел е да благоприятстват ествествения процес на вталяване и поддържането на качествен контрол на теглото. Потребителите по световните форуми за красота и елегантност всеки ден споделят предимно положителни отзиви за действието на продукта. Позитивните мнения и коментари могат да бъдат прочетени чрез използването на онлайн преводач. Клиентите споделят своето одобрение за продукта и неговия производител – немската компания за био-козметика “Bioveliss” („Биовелис“). По-голямата част от дискусионните бордове са подобни на нашенските “БГ Мама” („BG Mamma“).

Био-таблетките за успокояване на апетита и тонизирането на организма Биовелис Табс се поръчват през официалния уебсайт за България. Производителят “Биовелис” („Bioveliss“) определя цената там за най-достъпна, а методът за поръчка – бърз и удобен. Клиентите следва да оставят свое име и актуален телефонен номер в бланката, налична там. С тях ще се свърже представител на дистрибутора, а обаждането ще цели да се уточнят детайлите около получаването. Заплащането става чрез наложен платеж при пристигането на пратката. Не е препоръчително потребителите да търсят продукта по онлайн портали като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba. Там често се предлагат фалшификати и различни неработещи имитиращи продукти. Ефервесцентните таблетки за положително успокояване на апетита Биовелис Табс ги няма и в аптеките.

 Основният екстракт в био-формулата за благоприятстване на по-добрия контрол на теглото Биовелисс Табс е този от листата и плодовете на Йерба мате. Те са изключително полезна за имунитета. Препоръчва се и на мъжете, които страдат от проблемна простата и най-вече – доброкачествена простатна хипертрофия (ДПХ). Спомага при астма и възпаления на горните и долните дихателни пътища. Популярна е в нутрицистиката. 

Научете още, оставайки с нас до края на тази статия!

Как Йерба мате води до по-качествен контрол на теглото и по-силно либидо?

Йерба мате (Ilex paraguariensis), също Ерва мате – на испански името е „yerba mate“, а португалците го наричат „erva-mate“, расте основно в района на тропиците. Представлява вечнозелено дърво. Плодчетата му са малки, червени и изкушаващи сетивата. Въздействието му върху човешкия организъм се счита за благоприятно и безопасно. Не е известно да води до появата на странични ефекти или противопоказания. Няма и оплаквания от такива в онлайн форуми със секции за здравословен начин на живот, като тези на “БГ Мама” („BG Mamma“).

Все пак, в проведените досега клични изследвания не са вземали участие бременни жени или кърмачки. Затова е и най-добре те да не го прилагат ежедневно. Екстрактът му има свойството да забързва кръвообращението. Не е препоръчително да се ползва редовно и от хора, които приемат антитромбоцитни медикаменти за разреждане на кръвта.

Положителните качества на екстракта от листата на Йерба мате включват:

 • Има забързващо кръвообращението действие, което работи срещу развиването на хипотония (ниско кръвно налягане);
 • Прилага се от древността, широко употребяван в лечебните практики на учението аюрведа;
 • Благоприятства успокояването на астма, възпалителни процеси в гърлото и дробове;
 • Спомага за нормалната простатна дейност, уринарната функция и подсилва либидото;
 • Тонизира, подхранва, насища с енергия и създава усещане за ситост, повлиявайки положително на качествения контрол на тялото и влизането обратно във форма;

Какво са водоразтворимите таблетките с формула за вталяване Биовелис Табс?

Приемът на ефервесцентните таблетки за благоприятстване на по-качествения контрол на теглото Bioveliss Tabs следва да е съобразен изцяло с техните инструкции за безопасна употреба. Потребителите ще ги открият, приложени вътре в търговската опаковка. Те са лесни за изпълнение и се вписват добре в дневния режим на почти всеки човек. Средството за по-качествен контрол на теглото се приема по 2 (два) пъти на ден 30 минути преди хранене. Разтворете го в 150 мл. чаша с вода или плодов сок. Разбъркайте добре. Можете да ги пиете сутрин и вечер, веднага след събуждане и по обяд, или щом слънцето се възнесе високо на хоризонта и когато тръгне да залязва.

Техните съставки представляват натурални екстракти от спомагащи метаболитните процеси и горенето на натрупаните вредни мазнини и калории в тялото продукти. Не е известно някоя от тях да води до появата на неприятни странични ефекти, алергични реакции или противопоказания.

Основните компоненти в био-формулата на таблетките за активно вталяване Биовелис Табс:

 • Екстракт от плодовете на гарциния камбоджа: Съдържа висока концентрация на фенола ксантохумол и хидроксицитрична киселина (HCA). Те насищат тялото с полезни елементи, освежавайки и кожата и тена на лицето. Действат превантивно срещу образуването на нови мастни депа.
 • Екстракт от неизпечените зрънца кафе: Този продукт представлява най-обикновено кафе, но в своя суров и все още неизпечен вариант. Подпомага паметта и концентрацията. Дава енергия, тонизира и успокоява апетита.
 • Екстракт от листата и плодовете на билката Йерба мате: Повдига нивата на имунна защита, тонизира, въздейства благоприятно на либидото и прочиства горните и долните дихателни пътища. Зарежда с енергия и тонизира тялото, придавайки приятен вкус на малина.

Основните положителни качества на средството за благоприятстване на елегантната външност Bioveliss Tabs:

 • Успокояване на апетита и придаване на енергия;
 • Забързване на метаболитната дейност и поддържането на добро либидо;
 • По-високи нива на имунна защита с комплексна био-формула без данни за противопоказания;
 • Бърза и лесна поръчка на достъпна цена през официалния уебсайт;
 • Дискретна опаковка и доставка до прага на дома;

Nota Bene! Липсата на сигнали за противопоказания не предполага, че те са невъзможни. Клиентите се съветват да спазват указанията за ползване на производителя „Bioveliss“, за да минимизират вероятността им!

Поръчката и доставката на таблетките с био-формула за влизане във форма Биовелисс Табс става през тяхната официална уеб-страница. Клиентът оставя име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Следва да приеме обаждане с цел уточняване на детайлите около доставката. А после да плати с наложен платеж!

Свеж дух в здраво и изваяно тяло с Bioveliss Tabs и Йерба мате!

Ние носим личната отговорност за това да се грижим за своето тяло. Няма кой друг да виним, ако всяка вечер похапваме бургер, а след него – филия с течен шоколад пред телевизора. Дори и генетиката ни да е перфектна, няма как да не започнем да забелязваме сериозно натрупване около талията. Тренирайте редовно, смейте се от сърце и се хранете природосъобразно!

Накратко: Ефервесцентните таблетки с натурална формула за вталена фигура и по-добра метаболитна дейност Bioveliss Tabs спомагат за влизането във форма. Клиентите не споменават за наличието на неприятни странични ефекти или противопоказания след редовен прием. Счита се, че работят по-добре от други алтернативи на пазара.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg