Casanova – био капките с формула за добро либидо, които клиентите харесват

0

Casanova е натурален разтвор с био-съставки за подсилване на усещането за мъжественост. Техен производител е едноименната компания, чиито продукти са популярни в сферата на био-козметиката. Фирмата разполага с богат каталог от различни предложения, включително такива, които са с интимно предназначение. Нейни представители споделят, че био-капките Казанова могат да въздействат положително и на продължителността на любовния акт. По този начин те увеличават взаимната хармония в отношенията между партньорите, водейки до по-добра взаимна наслада от преживяването. Тази им способност се отдава на напълно натуралната формула, която включва специални екстракти от благоприятстващи потентността растения и билки. Пример за такова е извлечението от гъбата Phallus Impudicus, която се среща и в планините на България. 

Потребителите споделят предимно положителни отзиви за начина, по който продуктът въздейства на либидото. Одобрението се споделя под формата на мнения и коментари по онлайн форуми, като тези на „БГ Мама“. Няма налични оплаквания за възможни противопоказания и странични ефекти. Любопитното е, че и мъжете, и жените са доволни от начина на въздействие на био-капките с формула за споделено интимно удоволствие Casanova. Средството се поръчва през неговия официален уебсайт, което изключва възможността за измама и попадане на фалшификат. Желаещите да го закупят оставят име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Опаковката е дискретна и неутрално оцветена, запазвайки чувствителния характер на продукта в тайна от любопитните погледи на околните. 

Екстратът от гъбата Phallus Impudicus – как точно въздейства на либидото? 

Латинското наименование на гъбата Phallus Impudicus не е дадено случайно. Нейната форма наподобява тази на физическия носител на мъжкото достойнство. Думата „impidicus“ пък означава „безсрамен“. Буквално преведено, цялото име трябва да е „безсрамно фалическа“. Тя има бяло пънче и кафява шапка, а повърхността и е маслено-слузеста. Излъчва характерен остър мирис, който не може да бъде сбъркан. Усеща се отдалеч. Екстрактът от нея, който спомага за поддържането на либидото при мъжете, се извлича от ранната й фаза на растеж. Тогава над повърхността на земята от нея се подава единствено бяло „яйце“.

Българските гъбари я наричат още „смрадлива гъба“, „дервишка гъба“, „обикновен фалос“ и „гъба-фалос“. Расте предимно в топлите месеци от годината, когато изниква в близост до корени на дървета. Среща се и през есента, показваща се от тяхната шума. Годна е за консумация само в ранната си яйцевидна фаза. Наблюдава се основно в Рила и Стара Планина. Пред годините е използвана в ритуали по встъпване в зрялост и мъжественост.

Свойствата на активния екстракт от нея включват:

  • Подсилване на либидото и апетита за интимност;
  • Балансиране на нивата на холестерол и кръвна захар;
  • Забързване на метаболизма и кръвообращението;
  • Придаване на енергия, виталност и увереност;
  • Подобряване на дневния тонус;

Какво представляват капките с био-формула за подсилване на либидото Casanova?

Casanova е билков разтвор, който е дело на производител с богат опит в сферата на био-козметиката. Компанията споделя, че това допълнение към каталога й с предложения за по-добра интимност, е насочен към мъже във всяка една възраст. Неговото предназначение е да подсили и подчертае силата на либидото и желанието. Той съдържа единствено био-съставки, които са считани за безопасни от съвременната наука. Няма оплаквания за противопоказания в клиентските мнения и отзиви по онлайн форуми.

Ето и кои следва да са компонентите за повече мъжественост в хипоалергенната био-формула на капките Casanova:

  • Екстракт от гъбата Phallus Impudicus: Подсилва либидото и придава увереност. Забързва притока на кръв към малкия таз и спомага за добрата продължителност на половия акт.
  • Екстракт от гуарана: Дава енергия.
  • Екстракт от Муира Пуама: Растение, което се среща естествено в държавите от Южна Америка. Подходящо е за подчертаване на интимния апетит и при двата пола. Засилва удоволствието.
  • Екстракт от бабин зъб (трибулус терестрис/tribulus terrestris): Една от най-популярните билки за потентност в България. Засилва производството на полови хормони при мъже и жени.
  • Женшен: Силен имуностимулиращ агент, който подпомага издръжливостта.

Продуктът се прилага според инструкциите за безопасна употреба на производителя. Те гласят, че точно 25 капки от него се разтварят в чаша вода или прясно изцеден плодов сок. Пие се по 2 пъти на ден преди полов акт.

Достъпна поръчка, доставка и цена на био-капките Casanova 

Желаещите да закупят средството за по-силно на либидо Казанова могат да го направят на официалния уебсайт на продукта. Там оставят име и телефонен номер в кратък формуляр, а представител на дистрибутора се свързва с тях за доуточняване на детайлите. Цената е считана за достъпна, а дискретността при доставка и обработката на лични данни е подсигурена.

Бъдете открити с партньора за фантазиите си! 

Пламъчето на страстта във всяка една връзка на моменти гори по-слабо. Но това изобщо не означава, че е изчезнало напълно. Всеки може лесно да разпали въглените му отново. Това става чрез честни и откровени разговори с партньора относно това, което обичаме в леглото. Както и чрез разнообразяване на обстановката. Не се свенете да преоткриете тръпката.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg