Как да събудим правилната интимна реакция у партньора? Работи ли ReAction?

0

ReAction са натурални капсули с био-формула за по-силно либидо и повече сенсуалност. Те са дело на едноименната компания-производител “РеАкшън”. Фирмата е популярна в сферата на био-козметичните изделия, имащи интимно приложение. Те допадат и на мъжете, и на жените. Това е видимо от положителния тон на мненията и отзивите, списани като коментари във форуми като “БГ Мама”. Потребителите споделят, че са забелязали добри промени по отношение на продължителността на любовния акт, своята самоувереност и представяне. Но също и по отношение на нивата на взаимна наслада в леглото. Средството със състав за страст ReAction включва единствено натурални екстракти. Те включват извлечения от цинтрулин, гинко билоба, перуанска мака и комплекс на муира пуима и гъбата кордицепс. 

Едноименният производител съветва потребителите да поръчват филмираните капсули за по-лесна възбудимост и сетивност ReAction единствено през официалния им уебсайт. Така те могат да бъдат сигурни, че ще получат оригинала на продукта, а не фалшификат. Подобни имитации често са предлагани на клиентите за автентични изделие по търговски портали, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress. На лицензираната уеб-страница само се попълват име и телефонен номер, а след това се приема потвърдително обаждане от дистрибутор. Там са налични и редовни, и промо оферти и кампании, от типа на „Плати 2, Вземи 3“.

Връзките между мъжете и жените никога не могат да бъдат ограничени и идентифицирани единствено до еднотипна привързаност. Психолозите твърдят, че всеки, определящ себе си като човек ‘във връзка’, се радва на няколко вида интимност и привързаност. Те се делят на 4 основни разновидности. Можете да научите повече за тях, продължавайки да четете настоящата статия до нейния край.

Кои са 4-те типа интимност, присъстващи във всяка една здрава връзка? 

Всеки човек дава различно определение на интимните взаимоотношения, които поддържа. Ако на някои им е по-трудно да признаят, че се намират във връзка, то други пък нямат търпение. Без значение от използваните думи, човешките същества сме социални животни. А какво е по-прекрасно от това да си влюбен? Моментът на взаимно върховно удоволствие, изпитван когато се слеем физически с човека до нас.

Все пак, този вид близост и интимност не е единственият компонент в истинската здрава връзка. Според водещи психолози, тя е комбинация от поне 4 отделни типа. За да се чувстваме едно цяло с човека до нас, трябва да се слеем на няколко отделни нива. Сигурно вече се питате, кои точно са те.

Ето ги и 4-те основни типа интимност в истинската връзка:

 1. Физическа интимност. Тя обикновено е най-първата близост, която партньорите споделят. Физиологично-физическият досег до тялото на другия възбужда сетивата, повишава имунитета и ни прави по-щастливи, карайки мозъка да отделя повече допамин. По принцип се води, че преживяванията в леглото са една от най-трудните теми на разговор между партньорите. А би трябвало да е обратното. Това може да създаде много психологически бариери и пречки. Научете се да споделяте повече.
 2. Емоционална интимност. Ако с партньора си комуникирате „без думи“ и буквално довършвате изреченията си, можете да считате, че сте постигнали добра емоционална интимност. Тя се основава на взаимното спокойствие, комфорт и доверие, което изпитвате, когато сте заедно.
 3. Психологическа интимност. Този тип близост се изразява най-вече в способността да изразим своите най-съкровени мисли, чувства и идеи.
 4. Духовна интимност. Тук не говорим за общи религиозни възгледи, въпреки, че и те не са изключени. По-скоро става на въпрос за споделена ценностна система, възгледи и нагласа спрямо света. 

Как формулата на ReAction (РеАкшън/РеЕкшън) спомага за по-добра интимност? 

Капсулите с био-състав за повече взаимна наслада в леглото ReAction са дело на едноименния био-козметичен производител. Той се радва на популярност в онлайн форуми за интимни съвети, каквито са “БГ Мама” („BG Mamma“).Повечето от тях споделят хубави впечатления. Не са налични оплаквания, свързани с проявата на неприятни противопоказания или странични ефекти. Повечето от тях забелязват основно положителни промени в своето състояние. Любопитно е, че и двата пола споделят задоволството си. Те регистрират и положително въздействие върху продължителността на любовната игра и акт. Както и високи нива на взаимна наслада.

Ето и кои са основните съставки във формулата на био-капсулите за по-силно либидо ReAction:

 • Екстракт от Цинтрулин: За издръжливост и енергия.
 • Екстракт от Перуанска мака: За добро либидото, взаимна наслада в леглото, повече чувствителност и страст.
 • Екстракт от Гинко билоба: За добро кръвообращение, енергия и памет.
 • Комплекс от Тропически билки (Муира пуима и гъбата Кордицепс): За по-добра продължителност на любовната игра и акт.

Най-силните страни на продукта ReAction пък са:

 • Положително въздействие върху либидото, ввзаимната наслада в леглото и чувствителността;
 • Благоприятства добрата продължителност на любовната игра и акт;
 • Био-формула без оплаквания за противопоказания;
 • Бърза поръчка, удобна доставка и пълна дискретност;
 • Достъпна цена за България на официалния уебсайт;
 • Филмирани капсули за лесен прием и безпроблемно разграждане в стомаха;

Nota Bene! Липсата на оплаквания за неприятни странични реакции не ги прави невъзможни. Спазвайте инструкциите за употреба на капсулите за по-силно либидо ReAction! 

Оригиналният продукт се заявява единствено през официалния уебсайт на филмираните капсули с био-формула за повече страст и по-добра интимност ReAction. Клиентите оставят свое име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор в дигиталната бланка там. Те следва да са готови да приемат обаждане от оператор. 

Отворете съзнанието си за по-голямо удоволствие! 

Повечето хора се срамуват да изразят своите най-съкровени копнежи пред околните. Дори и пред партньора си. А не трябва да е така. Никога няма да получите онова, което искате, ако не знаете или не кажете какво точно е то.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg