Как пие всяка зодия и кой е алкохоликът в зодиака

0

№12 КОЗИРОГ

Естетите в пиенето са представителите на тази зодия. Те пият и то твърде осъзнато, почти като сомелиери или изкусни дегустатори – отличават по цвят и аромат шотландското от ирландското уиски, разбирачи са на отлежалите вина и еликсирите, тип „букет“. Като цяло, Козирозите могат да бъдат определени като енциклопедия на чашката, но в частта на теорията, а не на практиката. Почти невъзможно е да напиете до безпаметност алкохолните гурме специалисти, защото те знаят точната си мярка!

№11 РИБИ

Не умеят, но много искат да пият – желание бол, но капацитет – нулев. Рибите се отнасят от минимална доза алкохол в такива дълбини, че на разсъмване се чувстват виновни, щом срещнат погледа на половинката си, своите колеги и на света като цяло! В бездната на алкохола Рибите раждат най-великите си идеи, но още по-често получават съвети от верни приятели да не посягат към чашката никога повече.

№10 РАК

Една от зодиите, които обичат да пият и то много, са Раците. Особено, ако на трапезата има дузина блюда, а наоколо е шумна компания от приятели. Настъпва момент обаче, в който Раците, които не вдигат чашката с мярка, ще помнят вечно това свое пиянство. Представителите на този знак изпадат в двата полюса – или никога повече не поглеждат към огнената вода, или се напиват до изнемога, тъй като няма какво повече да губят. Първата група води по численост.

зодии3 поговорки, които описват най-точно всяка зодия

 

№9 ЛЪВ

Това, от което един Лъв се страхува, е да не загуби своята репутация – нещо, което е градил с години къртовски труд. Реноме, което почти винаги се основава на легенди, разказвани от самия представител на огнения зодиакален знак. И тъй като високоалкохолните напитки действат като серум на истината, Лъвът няма как да си го позволи в прекомерни дози. За подвизите си на маса, Лъвът съчинява истории така фино, както и за всичко друго…

№8 ВОДОЛЕЙ

Тази зодия се страхува от огнената течност в чашката в пъти повече от последно пришествие или чума, взети заедно. Но… в никакъв случай не го демонстрира – безстрашно си налива, за да замаскира алкохолната си боязън пред приятелите си. И твърдият, и лекият алкохол са врагове, а за Водолеите не е никак присъщо да се страхуват от неприятелите, нали? До дъно пресушава бутилката с песен на уста „Сипи, ако няма – донеси“, а на околните им се чини, че това е последната му песен, ever! Знайте, че това въобще не е така. Като типични представители на воден знак, тези хора не се напиват почти никога и също толкова никога не са достатъчно пияни. Причината – зависимостите и Водолея за напълно несъвместими понятия.

№7 СКОРПИОН

На книга, Скорпионите са за почетното първо място в тази своеобразна класация и то в раздел „Рекорден брой изпити чаши и алкохолни заслуги“. На практика, това е напълно безсмислено, тъй като е рядко срещано явление корелацията Скорпион – алкохолик! Пийне ли, всеки представител на този зодиакален знак става разнежена душица, направо ангелче. Истината е, че алкохолът слага катинар на мизантропията му – реалната същност на този странен зодиакален субект. Самолюбието на Скорпиона не позволява да се стигне до алкохолен делириум или пълна загуба на съзнание – изцяло недопустимо е за хората от този знак!

Коя е Вашата зодияКое вино е най-подходящо за всяка зодия?

 

№6 ДЕВА

Тихите пияници – така са познати Девите, които се разполагат в центъра на тази алкохолна класация. За тези хрисими създания не бихте си помислили нищо лошо, нали? Е, това е така, тъй като не предизвикват и капка съмнение! Здраво стъпилите на земята Деви се контролират напълно и успешно демонстрират, че черрррвеното виноооо е тъъъъй пивкооооо! Целта, поради която Девите пият е само една – за вечер поне да се откъснат от пословичния си самоконтрол!

№5 ТЕЛЕЦ

Без колебания – дружбата на Телците с чашката е нещо като любовен роман! Хората от този знак посягат към алкохола от най-ранна осъзната възраст и продължават, докато абстиненцията не ги раздели! Случва се, особено след лични трагедии и любовни драми, Телецът да отвори очи по пладне и още смърдящ на джибри да си каже: „Да бях умрял снощи! Щеше да е по-добре!“, но любовта към Живота при тези твърде земни хора е все толкова грандиозна, че има място за още една наздравица – за него, Живота, естествено!

№4 СТРЕЛЕЦ

Ето ги! Най-щастливите пияници в целия зодиак! Обичта към алкохола е пословична за Стрелците – те го любят искрено, а той им отвръща със същата откровеност! Повод за надигане на чашката не трябва за тези хора – всъщност защо е нужна причина да пийнат, когато всичко наоколо е толкова вкусно и весело? Случва се спънка да бъде физическото им състояние. Така от първи пиячи, огнените Стрелци стават заклети въздържатели. От веднъж!

древен хороскопСветът полудя по този древен и много точен хороскоп, открит от археолози

 

№3 ВЕЗНИ

Везните са с бронз в този алкохолен Топ 12! Те гаврътват една след друга чашките не само заради кефа, но и често пъти користно! И то в името на душевното си здраве, което се влошава всеки ден от несъвършения околен свят. Ето защо, бутилка вино всяка вечер е като ритуал за Везните. Лишат ли се от тази хармония, то бъдете сигурни – нещата в душевния им мир ще се влошат изключително бързо. Но това няма да трае дълго, нали знаете – един исторически герой във вино водата превърнал… Е, имате ли все още съмнение от коя зодия е бил той?

№2 ОВЕН

На място под върха са Овните. Те са наследствени алкохолици и то от векове назад! Не съществува Овен, който да не се е правил на мармалад при завършване на основното си образование. Няма и такъв, който да не е получил поне втора степен на алкохолна интоксикация при излизане от Университета! Ако все пак познавате подобен представител на тази зодия, бъдете сигурни – в родилното е бил объркан с някой хрисим Козирог!

№1 БЛИЗНАЦИ

За никого не е тайна, че у Близнаците живеят няколко души. А знаете ли, че за да съжителстват в хармония, искат да си пийват заедно и то редовно? Ето откъде идват опасностите на младостта – „Не трябва сам да пиеш, ще се алкохолизираш!“ Това, естествено, е безумно – да пиете без компания е съвсем безнаказано и дори приемливо. Близнаците обаче, пият по съвсем друга причина – те просто са със себе си, винаги! Доста е приятно да си казваш наздраве с няколко умни хора, нали така? Да си го кажем очи в очи – истински грях е да не се нокаутираш в толкова отбрана компания!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg