7 начина за премахване на паласките завинаги

0

Паласките или т.нар. любовни дръжки са проблем, с който трудно може да се преборим. Но ето няколко трика, с които ще се справим по-лесно.

паласките, любовни дръжки

Кайла Гагнън

Без значение колко усилено тренираме, никога не можем да се отървем от паласките. Те могат да се наричат с нежното име „любовни дръжки“, но със сигурност нито визуално, нито здравословно има нищо позитивно и любвеобилно в тях. Фитнес инструкторът Кайла Гагнън споделя пред Huffington Post, че много хора имат проблеми с коремните мазнини, тъй като разчитат единствено на физическите упражнения.

„Само с тренировки няма да се отървете от излишните мазнини в областта на корема. Единствено ще укрепите мускулите под мазнините, което също е важно“,

казва Гагнън.

Ето някои съвети, които ще Ви помогнат да се отървете от паласките завинаги:

1.Яжте много здравословни мазнини

Консумирайте повече семена и авокадо, за да набавите полезни мазнини от всекидневното си здравословно хранене. Препоръчително е четвърт до една трета от дневните калории да идват именно от здравословни мазнини. Важно условие е да избягвате преработените храни.

2.Избягвайте захарта и нерафинираните въглехидрати

Вашето дневно хранене трябва да включва повече плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни и чисти протеини с цел ускоряване загубата на тегло, казва фитнес инструкторът Кайла Гагнън.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

паласките, любовни дръжки

6 начина как да изгорите мазнини без упражнения

 

3.Намерете начин да изгорите 100 калории

Вашето общо здравословно състояние може да бъде значително подобрено като просто изгаряте допълнителни 100 калории на ден и то с приятни занимания вкъщи или навън. Със сигурност, ако сваляте дневно по 100 калории с хоби или доставящо Ви удоволствие упражнение, ще намалите размера на талията си, а ако го правите постоянно, със сигурност ще може да облечете старите си панталони и дънки.

Прости съвети за топене на 100 калории дневно:

Измийте колата си
Разходете се 2 километра по-дълго от обикновено
Плувайте 15 минути
Удължете разходката на кучето си с 20 минути
Забравете за асансьора в службата, използвайте стълбищата общо 18 минути дневно
Заменете майонезата с горчица
Вместо сметанов сос, използвайте червен сос върху спагетите
Премахнете едната филия хляб от сандвича
Избягвайте пържените храни и яжте повече салата
Пийте по едно кенче бира по-малко (330 мл)

ВИЖТЕ ОЩЕ:

паласките, любовни дръжкиНе отслабвате? Ето грешките, които правите

 

4.Колело във въздуха

Легнете по гръб, поставете дланите зад тила си, повдигнете краката до ъгъл от 90 градуса. Започнете последователно да докосвате ляво коляно с десен лак лакът и дясно коляно с ляв лакът. Постепенно ще се усетите как карате колело във въздуха.

каране на колело, паласките, любовни дръжки

5.Планк

Това е изключително ефективно упражнение. Легнете по корем, постепенно оставете опората на пръстите на краката си, след което поставете ръцете си с дланите надолу (китките трябва да са точно под очите Ви) и се изтласкайте нагоре, така че ръцете при лактите Ви да са под ъгъл от 90 градуса. Важно е гърбът, краката и тила да са в една линия. Останете в това положение първоначално 30 секунди, а всеки следващ път увеличавайте времетраенето до три минути на упражнение.

защо напълняваме, диета, здравословна диета, планк

6.Страничен планк

Започнете в позиция странична дъска, опрени на ръката от лакътя до дланта и на бедрото и прасеца, както е показано на снимката долу. Движете се на тази опора леко нагоре и надолу като правите 10-12 повторения на всяка страна. При статична позиция, опитайте да запазите гърба си изправен, а дупето стегнато.

страничен планк, паласките, любовни дръжки

7.Планк с топка

С топка за тренировки балансирайте като внимавате лактите и предмишниците Ви да бъдат в центъра на гуменото кълбо (по-труден вариант е този на фиг.В, при който ъгълът при лакътя е 90 градуса). Опънете краката назад с опора на пръстите и останете в това положение в продължение на две минути (или толкова дълго, колкото коремните мускули издържат).

паласките, упражнения, любовни дръжки, планк

ВИЖТЕ ОЩЕ

паласките, любовни дръжки

Сутрешните навици на добре балансираните хора

 

паласките, любовни дръжки, планк6 отговора на въпроса „Защо напълняваме?“

 

паласките, любовни дръжки, планкТова упражнение е по-ефективно от 1000 коремни преси! 60 секунди дневно и ще имате плосък корем само за месец!

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg