Инвалидна количка за рибки (видео)

0

С помощта на обикновена тапа, жалостив собственик на златна рибка спасил нейния живот.

goldfish-wheelchairПредставяме Ви най-очарователната инвалидна количка, която някога сме виждали, след инвалидните колички за кучета и костенурки. Снимките на златната рибка, към която е закрепена тапата,  наречена „инвалидна количка за рибки”, са просто очарователни. Творението има за цел да държи рибката във водата без да затруднява свободното й движение.

Тази проста, но ефективна инвалидна количка, която повече прилича на носилка или буй, се използват за поддържане на позицията на рибите във водата, докато възвърнат здравето си след прекарана инфекция на пикочния мехур, което прави много трудно самостоятелното им придвижване в аквариума. С помощта на тапата, рибите могат да пазят равновесие и да се носят във водата.

goldfish-wheelchair1Разбира се, на пазара се предлагат и професионални инвалидни колички за риби, но измислената от собственикак на болната рибка „количка” е съвсем добра алтернатива, направена в домашни условия.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg