Хора и хора

0

На 29 февруари, който е 60-ят ден във високосната 2016 г. с приблизително 60 км/ч зелена тойотка и служебна бяла баничарка се блъснаха в центъра на София пред очите ми. Този трясък стана буквално близо до фитнеса, в който ми предстоеше да изгоря калории и да успокоя съвестта си за снощната XXL пица.

Като истински българин веднага извадих смарт телефона си да документирам сеира и евентуално да се намеся, ако има нужда… евентуално.

Нямаше нито сеир, нито малка, нито голяма нужда и бой с палка. Нямаше като скорошната ексцесия на околовръстното в София.

хора

Водачите и двата българи, излязоха да огледат щетите и съответно задръстиха за близо минута движението в артериите около булевард „Дондуков“. Нямаше нито едно свиркане или нервно бибиткане. Господата първо пичовски се поздравиха, запознаха се и стиснаха ръцете, кимнаха си и се разбраха моментално да отбият встрани и цивилизовано да си попълнят протоколите за застрахователите и всичко приключи за има няма 5 мин.

Ами това е – хора и хора!

сн. Еленко Ангелов за delo.bg

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg