Изписаха Харисън Форд, не искат Джулиан Мур в Турция

0

Харисън Форд беше изписан от болницата, в която се лекуваше след претърпения самолетен инцидент преди 3 седмици. Той се възстановяваше в клиника след травми и счупвания, получени по време на аварийно приземяване с личния си едномоторен летателен апарат в лосанджелиско предградие.

Според списание „People“ големия актьор Харисън Форд е бил забелязан да шофира кола по една от улиците на западния американски мегаполис. На пети март по обед моторът на въздушния апарат на Форд, производство 1942 г., отказа.

Харисън Форд

72-годишният любимец на поколения киномани се наложи да кацне на игрище за голф. Харисън Форд, който освен един от най-известните и добри актьори на всички времена, е изключително опитен пилот. В болницата, която е напуснал преди дни той постъпи с фрактури на кости и порезни рани и претърпя четиричасова операция. Медиите в Съединените щати твърдят, че Индиана Джоунс продължава да усеща пораженията от аварията с личния му самолет.

Междувременно друга знаменитост на Холивуд – Джулиан Мур, която е тазгодишната носителка на Оскар в категорията „Главна женска роля“ зе превъплащението й в лентата „Все още Алис“ беше отхвърлена от властите в Турция като едно от лицата, което можеше да рекламира туристическия облик на южната ни съседка. Мотивът –  „слаба актьорска игра“, твърди вестник „Хюриет“.

Министерството в Анкара, което отговаря за туризма и културата категорично не одобри пърформънса на световната филмова звезда в рекламна кампания за Турция като туристическа дестинация и дори постанови видеоклипът да се заснеме още веднъж. Джулиан Мур категорично е отказала да презапише сцените в рекламния спот, което доведе и до фиаско за целия проект.

 Джулиан Мур

Вестник „Хюриет“ цитира свои източници, според които именно недоброто представяне на Мур в клипа е предизвикало крайното неодобрение на ресорното ведомство. В самата
реклама червенокосата красавица си припомня собствени пътувания от детството й, докато е на борда на самолет.

От самото турско министерство на туризма не искат да коментират казуса с Джулиан Мур и заявиха, че няма да обсъждат официално проекти, които все още не са приключили.

Доста рекламни експерти и популярни турци разкритикуваха изборът на официална Анкара да предпочете точно Джулиан Мур да е лицето на местния туризъм. Причина за масовото неодобрение са депресивният характер на ролите, които Мур изпълнява. Част от рекламните специалисти са категорични, че изборът е бил „неправилен и крайно рискован“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg