Гуараната – с повече кофеин от кафето

0

Гуараната – екстракт от нея започва да се среща все по-често – в чайове, разкрасителни и био-козметични средства. Кръстено е на племето Гуарани – индианско племе, което обитава части от Южна Америка. Те са използвали растението гуарана, за да си правят специална енергийна напитка. Екстрактът, който използваме днес, се извлича от нейните семена. Те са червени на цвят и наподобяват формата на очите. Представляват и наподобяват голям кръг с черна точка по средата. 

Заради способността си да придава енергия, сила и мощност, тя е включена и в био-капсулите с формула за повлияване на мъжкото либидо Erogan. Те стават все по-известни в Западна и Централна Европа, както и в Русия и прибалтийските държави. Потребителките изглеждат доволни в своите мнения и отзиви, споделени по онлайн форуми за взаимна наслада. Дори и сравнително критичните клиенти, споделящи впечатленията си в коментари в „БГ Мама“, не публикуват негативни коментари. Няма оплаквания за неприятни странични ефекти, алергични реакции и противопоказания. Мъже и жени са успели да подобрят нивата на споделено удоволствие и продължителността на половия акт. Желаете ли да разберете как точно? Тогава прочетете тази статия до края.

За какво е полезна гуараната?

Екстрактът от гуарана се добива като черните семенца на растението се стриват внимателно и се получава прахообразна смес. Гуарана под формата на прах заема около 30% от пазара. А останалите 70% биват добавени в различни напитки, енергийни или безалкохолни, още при производството им.

Гуараната може да бъде използвана като естествен източник на енергия. Това се отдава на факта,че тя има по-високото съдържание на кофеин, отколкото кафето. Ако сравним едно от семенцата на гуараната със зрънце кафе – то съдържа двойно повече кофеин от топлата напитка, приготвяна сутрин! Заради това и не бива да се прекалява с приема на нито едното от двете, особено в комбинацията едно с друго или с други напитки, съдържащи кофеин.

В допълнение на това, гуараната е богата на антиоксиданти. Тя може да има следните положителни функции. Отчасти се дължат на дозите кофеин, съдържащи се в гуараната.

Те включват:

  • Подобряване на издръжливостта ни при натоварващи физически дейности;
  • Благоприятстване на мисловните ни функции и способностите на паметта;
  • Ускоряване метаболизма.

Какво са капсулите с екстракт от гуарана за по-силно либидо Ероган?

Erogan представляват био-капсули за повлияване на мъжествеността и либидото. Едноименният им производител подбира органични съставки, които да въздействат на желанието за интимност по естествен начин. Био-активната формула на Ероган включва екстракт от плодовете на гуарана, магнезий, L-аргинин и глицин. Те целят да засилят притока на кръв към областта на малкия таз, както и да подобрят физическата издръжливост и желание за споделена интимност. Глицинът също има релаксиращи свойста, които може да помогнат на по-притеснителните представители на мъжкия пол.

Потребителски мнения и отзиви за продукта има в много европейски страни, където е популярен. Клиентите, изпробвали капсулите за взаимно удоволствие в леглото, споделят добри отзиви по местните форуми, подобни на „БГ Мама“ («BG Mamma»).

Обобщение на потребителските коментари и отзиви относно силните страни на капсулите с био-формула за по-силна потентност и мъжественост гласи следното: 

  • Положително въздействие върху усещането за мъжественост, потентността;
  • Благоприятства моментите на пълна наслада от взаимната интимност и добрата продължителност на акта;
  • По-уверени и сигурни във възможностите си в леглото;
  • Бърза и лесна поръчка на оригинала на продукта през официалния уебсайт;
  • Без сигнали за негативни странични ефекти и противопоказания.

NB! Липсата на информация за неприятни странични ефекти или противопоказания не означава, че те не могат да възникнат индивидуално. Заради това се препоръчва потребителите да се придържат към безопасната употреба на био-козметичното средство, прочитайки инструкциите за употреба. Те са включени в търговската опаковка на натуралните капсули с формула за по-добра потентност Ероган.

Според официалния уебсайт на капсулите с формула за по-силно либидо, трябва да се приемат от 3 до 5 на ден. Промените могат да започнат да се усещат около петия ден след началото на приложението.

Био-капсулите Erogan могат да бъдат поръчани само чрез официалния им уебсайт. Не се срещат в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba. Поръчката през официалната уеб-страница на продукта става бързо и лесно. Клиентите трябва да въведат само имена и актуален телефонен номер за контакт. На него ще получат обаждане от официален дистрибутор на Erogan за България, чрез което става потвърждението на поръчката. Плащането става чрез наложен платеж на куриера при получаване на пратката. Опаковката е дискретна и не издава съдържанието вътре.

Живейте здравословно и бъдете непоклатими в леглото!

Здравословният начин на живот, достатъчните количества витамини и редовните тренировки са едни от ключовите фактори за добро естествено представяне в леглото. Заради това съветваме да се фокусирате върху това да живеете активно и здравословно, а останалото ще го последва!

Накратко: Капсулите с био-формула за пълна взаимна наслада в леглото Erogan имат натурален състав за по-силно либидо и потентност. Те се радват на хубави клиентски отзиви по онлайн форумите. Няма сигнали за противопоказания в мненията. По-голямата част от коментарите считат средството за по-добре работещото от другите алтернативи на пазара.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg