Колко важен е контролът над кръвната захар? Как действат капсулите SugaNorm?

0

SugaNorm са филмирани капсули с натурален състав за положително балансиране на нивата на кръвната захар. Те са дело на популярния руски производител „Сашера-Мед“ ООД („Sashera-Med“ Ltd.). Компанията е базирана в гр. Бийск, Алтайския регион на Русия, но нейните био-козметични предложения са известни из целия Европейски съюз (ЕС). Не само там, но и в страните от Прибалтика, както и бившите съветски държави-сателити (Молдова, Украйна, Беларус). Тяхното приложение е широко. Варират от продукти за интимност през такива за хипертония, влизане във форма и детоксикация. Радват се на добри отзиви от клиентите. Те са видими за всеки в споделените отзиви и коментари по Интернет форуми с подобни дискусии, като “БГ Мама”. 

Производителят „Сашера-Мед“ ООД съветва потребителите да поръчват био-капсулите с натурален състав за по-добър дневен тонус ШугаНорм през официалния уебсайт. Така, те ще могат да бъдат сигурни, че получават оригинала на продукта за благоприятстване на храносмилателната дейност, а не фалшификат или имитиращо средство. Те избягват опитите за измама от страна на некоректните търговци по онлайн портали, като Amazon, eBay, e Mag, AliBaba и AliExpress. Клиентите няма да открият филмираните капсули SugaNorm и в аптеките. Те трябва бързо и удобно да въведат своето име и актуален телефонен номер на лицензираната уеб-страница. А после да приемат обаждане от оператор. Заплащането става чрез наложен платеж.

Кръвната захар е показателят за стойностите на глюкоза в човешката кръв. Науката счита измерването сутрин на гладно за най-добрия начин да се определи обективната и равностойност. Има и изследване на гликирания хемоглобин HbA1C. То посочва тенденцията в нивата през последните 3 месеца. Към момента, обаче, нито един тест не може да каже със сигурност, как лавира в рамките на един ден.

А защо контролът над нивата на кръвната захар е важен? Четете докрай, за да научите.

Ролята на кръвната захар в човешкото тяло и как да я поддържаме в норма?

Човешкото тяло черпи енергия основно от количеството глюкоза в кръвта. Което не означава, че трябва да прекаляваме със сладкарските изделия. Натурално, ние можем да я срещнем в повечето плодове и зеленчуци, както и в царевицата, граха и ориза. А също и в меда и пчелните субпродукти, морковите, картофите и повечето кореноплодни изделия. Силата, давана от тях, е като двигател, задвижващ важни процеси в организма – храносмилането, работата на сърдечно-съдовата система и синапсите. Дори човешкият мозък има свойството да започне сам да произвежда глюкоза. Това се случва, когато невроните му предадат информация, че нейната концентрация в кръвта е паднала под 30%.

Симптомите на високата кръвна захар (хипергликемия) са следните:

 • Полидипсия (остра жажда, придружена от сухота в устата): Това означава, че концентрацията на глюкоза в кръвта Ви е прекалено висока. Продължете да пиете вода, докато неприятното усещане премине. Старайте се да включвате редовна физическа активност в ежедневието си, ако искате да поддържате нормални нива на веществата в кръвопритока.
 • Промяна в цвета на кожата и появата на лезии: Сред най-честите симптоми на хипергликемията са лесното засушаване на дермата. Това се отдава на факта, че организмът изсмуква излишната вода от нея, опитвайки се остане хидратиран. Нерядко кожата по краката добива кафеникав отенък, тя започва да се лющи и се образуват лезии.
 • Прекомерна сънливост, отпадналост и хронична умора: Клетките не успяват да абсорбират глюкозата нормално и се пренатоварват, хипергликемията често е съпътствана от усещане за отпадналост. За да предотвратите този страничен ефект, консумирайте много пресни плодове и зеленчуци – богати на витамини и минерали.
 • Бавно заздравяващи рани: Това се отдава на проблеми с коагулацията, причинени от високата концентрация на глюкоза.
 • Проблемно зрение. Такива могат да бъдат замъгленото зрение, смущения в зрителното поле и трудното фокусиране. 

Какво са капсулите с формула за баланс на кръвната захар ШугаНорм?

SugaNorm са ново предложение на пазара на био-козметични изделия от известния руски производител „Сашера-Мед“ ООД. Основните компоненти в био-формулата на продукта за по-добро храносмилане и разграждане на веществата са екстрактът от канела и бяла черница. Тяхната роля е, респективно, да облагородят вътрешната флора и фауна с „бомбардировка“ от полифеноли и флавоноиди, редуцирайки нивата на холестерол и глюкоза. Както и да наситят тялото с рибофлавин, спомагайки за правилното разграждане на въглехидратите. Отзивите и меннията за тях по онлайн форуми, като тези на “БГ Мама”, са положителни.

Капсулите със състав за добър дневен тонус ШугаНорм са филмирани за по-лесно смилане от стомаха. Ето и 3-те лесни стъпки за приемането им:

 1. Не приемайте повече от 1 (една) капсула на ден;
 2. Правете го след хранене и пийте много вода;
 3. Не е известно прилагането да има противопоказания.

Ето и основните силни страни на био-козметичния продукт:

 • Натурални съставки в био-козметична формула за добър дневен тонус без данни за противопоказания;
 • Благоприятства нормалните нива на кръвната захар и дава енергия;
 • Въздейства положително на имуномодуларната функция на тялото;
 • Достъпна цена, бърза и удобна доставка до прага на дома или офиса;
 • Филмирани капсули за лесен прием и разграждане в храносмилателния тракт;

 Nota Bene! Липсата на оплаквания от клиенти за неприятни странични ефекти не ги прави невъзможни. Потребителите трябва да спазват указанията за ползване, приложени от производителя в опаковката на филмираните капсули SugaNorm!

Желаещите да закупят продукта могат да го направят спокойно на официалния уебсайт. Те следва да оставят свое име и актуален телефонен номер в бланката там. С тях ще се свърже представител на дистрибутора, затова и трябва да бъдат в готовност да вдигнат. Заплащането става чрез наложен платеж, а уеб-страницата предлага достъп до редовни промоции и намаления.

Живейте в хармония с тялото си!

Постигането на баланс между емоционалните и физическите нужди е изключително трудно. Но само комбинирайки здравословния начин на живот с качествена почивка и време за забавления можем да имаме здрав дух в здраво тяло. Това е пътят към душевния баланс и щастието!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg