Гришо водил Маша на вечеря в ресторант за звезди

0

Гришо, МашаНай-добрият спортист на България за 2014 г. и ракета №1 на страната ни при мъжете – Григор Димитров и неговата приятелка Мария Шарапова бяха засечени от папараци в Бевърли Хилс на излизане от Madeo – шикозен италиански ресторант.

Двамата световноизвестни тенисисти били засечени на излизане от романтична вечеря навръх 14 февруари, когато отбелязвали Деня на влюбените. Папараци пуснаха техни снимки от Свети Валентин. На тях се вижда, че те се опитват незабелязано и без да губят време да напуснат незабелязано ресторанта, в който се допускат само избрани посетители.

Madeo е любимо заведение на холивудските знаменитости, а една от редовните посетителки на ресторанта е актрисата Гуинет Полтроу.

Гришо, МашаГришо и Маша видимо не бяха много доволни от папарашкото внимание, което предизвикаха. Българинът дори побърза да откара дамата на сърцето си у дома.

Въпреки слуховете, че Шарапова и Димитров ще се сгодят на празника на влюбените, на фотографиите се вижда, че на ръката на рускинята няма годежен пръстен.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg