Галена и Десислава с общ дует, спонсор е Галин

0
Сватбата на Галин и Десислава

Сватбата на Галин и Десислава

Новозавърналата се в „Пайнер“ след дългогодишна самостоятелна продуцентска кариера Десислава ще пее с т.нар. си „баджаначка“ Галена. Общият дует на двете попфолк певици ще бъде факт до края на този месец.

Спонсор на общото видео между двете музикални прими е Галин – настоящият съпруг на Галена и бивш на Десислава, стана ясно от думите на музикалния идол на 2014 г. в предаването „Папараци“ по bTV.

Галин и Галена

Галин и Галена

Освен че ще извади парите за очаквания горещ видеоклип, вафленият бос сам е дал идеята за общата колаборация между екс дамата на сърцето му и настоящата жена, от която е и синът му.

В началото думите на Галин шокирали Галена, но след кратко обсъждане между тримата с Десислава дуетът ще види бял свят и то съвсем скоро.

Към момента името на очаквания хит не е известно, но едно е ясно – композицията със сигурност ще взриви попфолк феновете на двете известни дами в този жанр.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg