Гадателка предсказа с аспержи каква ще е 2018 г.

0

Всички сче чували за паранормални способности на жени и мъже по целия свят, но днес ще Ви запознаем с необичайния способ на гледа в бъдещето на ясновидката от Великобритания Джемима Пакингтън.

Гадателката от Острова стана популярна с това, че позна в аванс излизането на страната ѝ от Европейския съюз (BREXIT) чрез своя странен начин – гледане на аспержи.

Тези дни тя направи достояние предсказанията си за 2018-а година.

аспержи

61-годишната Джемима просто подхвърля във въздуха пред себе си няколко аспержи. Тя гадае бъдещето по начина, по който застават върховете на полезните зеленчуци. Джемима е категорична, че

през 2018-а година Съединените американски щати ще докарат до ръба на сериозен конфликт целия свят.

Нашата планета ще бъде разтърсена от страховити земни трусове и изригвания на вулкани, предвижда още Пакингтън. Британската кралска фамилия обаче, ще бъде в основата на най-поразяващите, по думите ѝ, събития. До края на годината, според гадателката, се очакват рекорден брой раждания (във Великобритания – бел.ред.).

аспержиНастоящият премиер на Великобритания Тереза Мей още преди края на 2018-а ще бъде сменена, твърди Джемима Пакингтън, но не уточнява мъж или жена ще я наследи на „Даунинг стрийт“ №10. Шумен политически скандал очаква ясновидката да се разрази в Уестминстър.

Британски актьор ще грабне безценна статуетка на тазгодишната церемония по връчване на престижните кинонагради „Оскар„. Освен това, като цяло 2018-а ще бъде свръх успешна за британската кинематография, показват още аспержите на Джемима.

В спорта сънародниците ѝ няма да имат никакви постижения в следващите 12 месеца. Надутият до пръсване балон на криптовалутата ще се пукне по един зрелищен начин и биткойните вече няма да са финансов фактор, категорична е още гадателката.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg