Формата на Вашите нокти разкрива характера Ви

0

Оформянето на изящен маникюр в днешно време изобщо не е тема табу. Всяка дама се старае да поддържа добър вид на своите нокти като често ходи при вещи в бранша за тази цел. Различните украси, форми и екстравагантността при оформянето на маникюра понякога преминават всякакви граници, което пък ни навежда на мисълта, че можем да очакваме всичко от модните тенденции.

характерът според формата на Вашите нокти

А знаете ли, че в зависимост от това как изглежда маникюрът Ви, може да разберете някои изненадващи неща за собствения си характер?

Ето какво „казват“ за притежателките си тези шест основни типа нокти:

Овални

Вие сте женствена, грижовна и романтична жена. Начетена сте и със сигурност обръщате внимание на външния вид и маникюра си. Към трудните ситуации подхождате с грация, увереност и спокойствие. Хората често Ви завиждат за тези качества.

Леко заоблени

Вие сте тиха и спокойна, нямате нужда да сте център на внимание, нито да бъдете част от грандиозни партита и големи компании. Предпочитате спокойствието, удобството и приятните разговори. Понякога може да бъде много трудно да Ви извадят от черупката ви, но ако това се случи, се забавлявате искрено, без да прекалявате.

Квадратни

Вие сте силна, самоуверена и предприемчива жена. Често сте и прекалено заета с ежедневието, което водите и ноктите Ви не са топ приоритет. Вероятно страдате и от прекалено много стрес, затова Ви съветваме да обърнете малко повече внимание на себе си.

характерът според формата на Вашите нокти

Бадем

Вие сте изискана и деликатна дама, но доста често и много пряма с думите си, за което си качество сте спечелили много почитатели. Лесно можете да привлечете вниманието към себе си и във всяко начинание се впускате с много страст и желание.

Stilleto

Вие сте дръзка и секси. Изключителния Ви борбен и приключенски дух не Ви дава да се спирате пред нищо, за да постигате това, което искате. Вземате решенията си смело и заставате твърдо зад мнението си. Притежавате авторитет, който не остава незабелязан дори от враговете Ви.

Балерина

Вие сте потайна и умеете да изненадвате. На пръв поглед не сте ексцентрична, но всъщност обичате да изпробвате нови неща. Сигурна сте в решенията, които вземате и почти никога не съжалявате за тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

prastiЕто защо се набръчкват пръстите ни от водата

 

пръстСтиснете и задръжте кутрето си за 30 секунди, резултатът ще Ви удиви

 

хиромантия, ръцете, дланите, линии на животаКакво разкрива размерът на дланите Ви и какво означава, ако съвпадат тези две линии като ги допрете

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg