Първата в света гей сватба между трима мъже

0

Първата в целия свят гей сватба между трима хомосексуалисти вече е факт!

гей сватба21-годишният Бел, с 5 години по-големият Арт и Джоке, който е на 29 г. минаха под венчило навръх Свети Валентин в малък град в провинцията Утаи Тани в Тайланд. За тримата младоженци това е най- вълнуващият ден в съвместния им живот.

„Ние имаме вяра все още, че има хора по света, които ще приемат и разберат избора ни, въпреки че има и много, които не биха се съгласили с нашето решение и, меко казано ще се озадачат. Любовта е любов, в крайна сметка“,

категорични са тримата влюбени и отскоро врекли се във вечна вярност мъже.

гей сватбаВръзката между Арт и Джоке започнала след запознанството им по време на бизнес събитие преди 5 години. Третият съпруг в нестандартния триумвират – студентът по мениджмънт Бел, ги видял и се запознал с тях по време на парти. Пълната спойка след сближаването между тях станала, след като приели Бел за продължително и тежко лечение в клиника. Именно в този период възникнала идеята за тройния брак.

Въпреки че Тайланд е една от най-толерантните държави в целия свят към хората с различна сексуална ориентация, законът не разрешава браковете между представители на един пол. Това обаче, не попречило на Арт, Джоке и Бел. Те минали под венчило по всички правила на будистки символичен ритуал.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg