Принц Уилям стана самурай и пилот на линейка

0

принц Уилям, ЯпонияМалко след като доби квалификация за пилот на въздушна линейка, херцогът на Кеймбридж се появи облечен като самурай в японска телевизия.

Трансформациите на принц Уилям нямат край, коментират на Острова.

принц Уилям, ЯпонияКралският престолонаследник е на четиридневна визита в страната на изгряващото слънце. Той се появи в одеждите на всепризнатия самурайски пълководец Тойотоми Хадейоши в едно от телевизионните студиа на държавната медиа NHK.

Военният лидер Тойотоми Хадейоши е станал обединителят на Япония в края на 16-ти век. Щом приключи посещението на кралската особа в телевизията и след като свали ценните реликви от себе си, Уилям се пошегува, че брат му Хари никога няма да спре да пу напомня за това как е изглеждал с униформата на самурая.

Херцогът на Кеймбридж позира пред фотографите с блестящ шлем на главата, дреха в златно и червено върху официалния му костюм. Естествено, задължителен беше и самурайският меч, за да заприлича принцът на истински японски военен водач.

принц Уилям, Япония

традиционна чайна церемония в чест на принц Уилям

Преди да се докара в този вид, Уилям беше посрещнат с традиционната чайна церемония, а след това изгледа танците на трио гейши и се наслади на автентичния музикален инструмент шамисен. Херцогът на Кеймбридж получи като подарък за малкя му син принц Джордж две шарени играчки от дърво.

Това е дебютната визита на британския престолонаследник в далечна Япония. В азатската страна принц Уилям ще разговаря с хора, оцелели от силния земен трус преди 4 години, последвано от вълни цунами и ядрена авария в АЕЦ Фукушима. След посещението си в Япония, херцогът на Кембридж ще посети и Китай.

принц Уилям, Катрин, ДжорджХерцогинята на Кеймбридж Картрин не е с него, заради напредналата й бременност. Тя е у дома с малкия принц Джордж, който през юли ще навърши 2 годинки. Очакваното второ дете на херцозите ще бъде момиченце. Всички очакват то да се роди следващия месец.

принц Уилям, пилотНякъде между раждането на второто си дете и рождения ден на първото, принц Уилям да започне работа като пилот на линейка-хеликоптер. Благородникът взе успешно всичките си изпити за своята преквалификация и вече ще пилотира, и то лицензирано, въздушен реанимобил. Нужна е, обаче допълнителна практика, за да може Уилям да започне да дава редовни смени.

Само до преди няколко месеца внукът на кралица Елизабет Втора служеше като пилот на военен хеликоптер в Кралските военновъздушни сили.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg