Бареков засенчи Стоичков със знания по английски

0

Тотален хит в интернет стана кратко, но изчерпателно и съдържателно интервю на евродепутата Николай Бареков на чужд език.

БарековПовод за масовото разпространение на видеото, което delo.bg Ви предлага да чуете и видите, е недостатъчните умения на избраника ни в Европейския парламент да говори на английски език.

Бившият журналист и настоящ европейски депутат Бареков е част от делегацията в Европарламента за връзки с близкоизточната държава Иран. Самото интервю е дадено в почивката на конференция, посветена на „Ролята на култовете в засилване на тероризма в Близкия изток“.

Отговорите на Николай Бареков са за Иран, но от незадоволителното ниво английски език не става по никакъв начин ясно какво по същество се пробва да каже еврозаконотворецът ни.

Ето и буквалния превод на английското „изказване“ на Николай Бареков:

Бареков„Да, аз съм член в делегация за отношение между Еропейски парламент и Иран. Аз разледване проблеми в Иран, в правителство, в опозиция. Знам, че имаме много дълбоки, много дълбоки проблем в правителство, в опозиция. Днес ние чуваме един, два, три глас от опозиция на Иран. MQO имат много, много трудни очи (?) преди много години. Знаем, че MQO не последователна опозиция в този момент. Ние, аз предпочитам да метод за отношение, за действие, Европейски парламент и Иран е баланс, мирно. Днес ние чуваме различна версия, различна версия от Иран, от Ирак. Това е много важно за мен. Това е моята цел днес. Благодаря.”

Веднага паметливи интернет потребители припомниха и направиха сравнение с неповторимото интервю на легендарния модерен ляв Христо Стоичков от преди няколко години.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg