Виетнамец превърна „Лада“ в „Rolls-Royce“

0

Лада, Ролс РойсВъзможно ли е да прекроите старата си „Лада„, модел 2107 и да я преобразите като „Ролс-Ройс„, почти 1:1? Очевидно! Доказа го виатнамец- ентусиаст, играл си върху вехтия си руски автомобил „Лада“ няколко седмици и то упорито.

Разбира се, за автомобилната метаморфоза са били нужни и над 30 милиона донги от местната валута, което е 1500 долара. Младият мъж от провинция Бак Зянг във Виентнам е успял да преобрази до неузнаваемост съветската кола в блестящо подобие на „Rolls Royce“ с хромираните му части!

Лада, Ролс РойсНа пръв поглед изключително трудно е да установите, че пред Вас не се движи преправена ладичка, а луксозен модел на световноизвестната британска автомобилна марка „Ролс-Ройс“.

Собственикът на трансформираната кола не крие, че е осъществил наполовина мечтата си. След като едва ли някой ден ще си позволи да кара истински „Ролс-Ройс“, по-добре било да шофира hand made подобие или както той го нарича „киборг от подръчната ми Lada“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg