Ето защо жените трябва да прощават изневярата на мъжете

0

В разгара на летните месеци мъжете са „бомбардирани“ от женски прелести и са изправени пред един от най-големите си  пороци – изневярата. По-голямата част премълчават това, защото знаят, че иначе с връзката им е приключено.

Ето, обаче, няколко причини защо жените трябва да приемат и да простят изневярата на техните половинки…

Една от тях е, че мъжете трудно отказват. Все пак не са ангели, а изкушенията дебнат от всеки ъгъл. Да не забравяме, че съществува мъдрост, която гласи:

„Нито един истински мъж не отказва на една жена!“

От друга страна пък именно в България живеят едни от най-красивите жени на планетата.

Изневярата - за или против?Важна причина за разбиране на изневярата от страна на жените е физиологията. Мъжът може да произведе милиони сперматозоиди за по-малко от час, докато на жената й трябва месец, зад а произведе една яйцеклетка. Напълно нормално е, когато ДНК материалът се активира, мъжете да започнат да се оглеждат… Все пак това си е вид отговорност.

Всъщност сексът при мъжа не винаги е свързан с чувства и емоции. Хората и животните са единствените същества, които могат да се съвкупляват, без да изпитват нито грам емоция. Сексът понякога може да бъде сравнен с това да гледаш филм или пък да ловиш риба – нормално занимание. Нека не забравяме, че жените постоянно изневеряват емоционално, все пак женският оргазъм се ражда в мозъка.

Не бива да се подминава също това, че единствено майсторите могат да изневеряват. Ако намесим фактите ще видим, че едва 10% от мъжете могат да се забавляват с ония 75 процента от женското съсловие. Последните пък от своя страна непрестанно търсят съвършенство – добър партньор, който да се превърне в прекрасен родител.

Изневярата - за или против?Нека да не забравяме също, че всичко накрая приключва с отворена връзка. В даден момент привличането започва да изстива за сметка на авантюрите. Това става все по-характерно за двойките и скоро ще замени традициите, като на преден план ще изпъкнат този вид връзки.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg