Безплатни бургери до живот предлага известна верига

0

Почитателите на бързото хранене със сигурност ще се зарадват на новината, че австралийска верига предлага безплатни бургери до живот на 10 души, които сменят името си.

От „Мистър Бургер“ съобщават, че мечтата на 10 любители на този тип сандвичи може да се сбъдне, ако те сменят името си и представят законно потвърждение за промяната. Едва ли е изненадващо, че новото наименование трябва да е г-н Бургер или г-жа Бургер. От веригата заведения освен това изискват кандидатите да са над 18-годишна възраст. Срокът, с който разполагат мераклиите за безплатни бургери до живот, е 31 юли.

От веригата за бързо хранене напомнят, че ако отново си върнат „нормалното“ име, спечелилите ще изгубят правото на безплатни сандвичи. Управителите също така поясняват, че няма да се предлагат „бургери на корем“. Наградата предвижда до седем безплатни сандвича седмично – по един на ден.

Маркетинговият директор на „Мистър Бургер“ казва, че към необичайното съревнование има голям интерес. А ние ще добавим, че рекламната стратегия действително има ефект – новината за състезанието се разпространява мълниеносно в интернет. Въпреки това до този момент никой не е представил документ, че е сменил името си на Бургер.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg