Ето коя зодия е неспособна да изпитва страдание и как страдат останалите 11

0

Перифразираме ли началото на „Ана Каренина“ на Толстой, всички зодии, както и семействата, са щастливи по един и същи начин, но нещастни посвоему. Ето как страдат представителите на 11 астрологични знака и кои са единствените „оперирани“ от това чувство:

КОЗИРОГ

Козирогът страда смело, нагледайки напред. Всичко на този свят може да се случи, а Козирогът знае това и е готов да понесе всеки удар на съдбата със своята корава глава. Мъдро и с надежда той приема, че всичко все някога ще свърши. И то не как да е, а непременно добре за него. Това съвсем не означава, че Козирозите са ведри оптимисти. Те ще подпрат стабилно с рогата си стената, която ги спира и ще припяват мантрата: „Не е построена стена, която би ме спряла!“ И стената, рано или късно, рухва.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят страда високомерно. Жалките нищожни хорица не са достойни да узнаят колко горчиви са неговите страдания. В същото време обаче, тъкмо жалките нищожни хорица вече се чудят, дали да не повикат линейка за многострадалния Водолей. Той обаче, с високомерен поглед, наситен с драматизъм, се взира високо в съзвездието, кръстено на него самия. „Да, на мен са кръстили цяло съзвездие“, – шепти Водолеят, – „А на вас, а на вас?“ И внезапно от това му става по-леко.

РИБИ

Рибите страдат с наслада. Привидно Рибите да не обичат страданието, но това е върховна заблуда. Истинската Риба ще се оскърби от всяка възможна дреболия, дори от съмнителното позвъняване на Пешо, който иска да говори с мъжа ѝ късно вечерта. Че откъде накъде, бе? Обидена съм, и започвам да страдам. Огледалното важи досущ и за мъжките индивиди на този зодиакален знак. Фактът обаче е, че каквито и бури да се разразяват покрай Рибите, каквито и потопи да идват и вълнения да бушуват, те не се давят. За Рибите по-важно е да забележите страданието им, а не да проверявате дълбочината, на която са се гмурнали в него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

зодияСилните отличителни страни на всяка зодия

 

ОВЕН

Овенът страда мълчаливо. Не защото е срамежлив или се бои от публично обсъждане. Овните от нищо не се страхуват. Просто са искрено уверени, че: първо – вие с нищо не можете да им помогнете, второ – вие просто не можете да разберете какво преживява един Овен. Защото вие не сте Овен. Което означава, че вашият личен опит, за Бога, и пет пари не струва. Така че, Овенът все някакси сам ще се справи, не за първи път.

ТЕЛЕЦ

Телецът страда разрушително. Светла печал, тих стон с нос в стената – не, не, това не е героично, което автоматично означава – то е безсмислено. Страданията на Телеца неговите близки и роднини ще разпознаят по характерните мощни взривове, избухнали от всички страни на хоризонта. А Телецът методично ще замита разхвърчалите се осколки от събитията и печално ще пита: „За какво ми е всичко това?“

БЛИЗНАЦИ

Близнаците страдат многословно. Ако неразумно ги попитате: „Какво се е случило?“, гответе се за истинско бедствие. Близнакът ще започне от есента на 1993-та, когато още е било топла вечер, а той е бил малък и наивен, който безгрижно се е наслаждавал на всички удоволствия в живота, без да подозира какви студени дни и хора предстои да срещне по пътя си. Затова никога не питайте Близнаците „Какво се е случило?“, освен ако не разполагате с достатъчно свободно време, за да чуете най-невероятните истории.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Най-доброто качество на всяка зодия

РАК

Раците страдат извисено и духовно. Ракът ще въздиша, вдигайки очи нагоре, ще слуша красива музика и ще чете книги за самоусъвършенстване. Особено начетените Раци дори дори могат да напишат собствена книга за самоусъвършенстването в своя най-печален период. А младите Раци ще започнат със стиховете. Ето такива например: „Кръв, смърт, болка. Нощ, сянка, мрак. Ти отиде си, но сърцето ти остана. Плач…“

ЛЪВ

Лъвът страда в добра компания. Страданието в самота Лъвът смята за загуба на време и душевен ресурс. Лошото трябва да е разпределено по равно на всички. Затова Лъвът ще включи в своите преживявания всички васали, които още не са успели да избягат от мрачното му присъствие. И васалите, сами не разбрали как се е случило това, ще приемат обидилите Лъва за свои лични врагове. И ще поведат битка. А Лъвът снизходително ще страда – ех, ах, благодаря ви, че ви има.

ДЕВА

Девата страда конструктивно. Прави ремонт и се сдобива с второ висше образование. Затова на Девата всички ѝ завиждат: „Леле! Каква си силна само, как се държиш, аз не бих могла, а ти си направо герой!“ Девата, по принцип, съвършено не възразява на тази оценка, но дълбоко в вебе си възприема своите страдания с благодарност. Като съвсем навреме долетяла вълшебна лампа, способна да сътвори истински чудеса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Павел ГлобаЕто ги! Най-важните години от живота на всяка зодия, според прочутия астролог Павел Глоба

ВЕЗНИ

Везните се стараят да уравновесяват страдания с приятни занимания. В зависимост от пола, възрастта и финансовото състояние, Везните уравновесяват собствените си мъки с всички спектри на забавлението – от създаването на нов кулинарен шедьовър, до околосветско пътешествие. Затова отстрани изглежда, че Везните са най-неуниващите и непоразими знаци на зодиака. Но вие дори не подозирате какви усилия им коства да съвместяват тази еклектика от жестоки предателства и вкусни удоволствия.

СКОРПИОН

Скорпионът не умее да страда. Е, да, много се старае, но не му се получава. Скорпионът с удоволствие ви ужилва и продължава напред. Безцеремонен и уверен в правотата си. Нали знаете, има две зодии – Скорпион и ужилени от Скорпион.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът страда комплексно. Типичният Стрелец любовно колекционира причините за страданието си и се старае да ги подреди така, че те всички да се случат едновременно. Например – Стрелецът не може просто да седи, да плаче и да пие от мъка, ако някой го е изоставил. Не. Стрелецът ще се постарае да направи така, че веднага след като са го зарязали в любовта, да го уволнят и от работа. В идеалния случай, може и крак да си счупи. Ето тогава, всичко му е наред със страданията.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg