Силните отличителни страни на всяка зодия

0

Всеки знак от зодиака има свои черти в характера, които не приличат на останалите. Ето кои са най-отличителните качества на всяка зодия, определяни от астролозите като най-силните им страни.

ОВЕН
НАЙ-СЕКСАПИЛНИТЕ

Хората от този знак са необяснимо магнетични, решителни и енергични. Около Овните има винаги опашка от почитатели, дори и да не са с неземна красота. Ето я т.нар. мощна и мистична сексуална енергия на представителите на този огнен знак.

ТЕЛЕЦ
НАЙ-ПРЕДСТАВИТЕЛНИТЕ

Телецът има изтънчени, граничещи до съвършенство обноски. Винаги е тактичен и учее да контролира всяка ситуация. Ненавижда конфликтните моменти и е винаги насреща, ако го помолите за помощ. Умен, благороден и изискан – такъв е всеки представител на зодия Телец. Често в неговото обкръжение може да се почувствате потиснати.

БЛИЗНАЦИ
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КЪСМЕТЛИИ

Тези хора са определяни не само като късметлии, но и като най-щастливи. Цялата им природа е изтъкана от оптимизъм и то с покритие. Само ще си навлече неприятности всеки от тази зодия, който е кривнал по негативизма. Тези хора винаги са в точния момент на точното място. Късметът не означава, че винаги им върви в хазарта или лотарията, но кармата им е такава, че във всяка ситуация винаги печелят.

зодииТрите безценни съвета за всяка зодия

 

РАК
НАЙ-СЕМЕЙНИТЕ

Семейството е на върха на социалната пирамида за Раците! Възпитаните от тях деца стават най-прекрасните хора. Умеят да въртят къща и да карат най-близките им да се чувстват уютно и обгрижени. Себераздаващи се хора. Неслучайно за мъжете и жените от зодия Рак е от водещо значение да открият партньор с добра душа и висок морал.

ЛЪВ
НАЙ-НЕЗАБРАВИМИТЕ

Лъв ли е, неустоим е! Това е положението! Тази знатна особа винаги се откроява сред масата. Добавяйки интелекта и хумора, бохемството и изтънчените маниери, се влюбваш за отрицателно време в Лъвовете. Стигне ли се до раздяла, ще са нужни дълги години, за да изтриеш от съзнанието и сърцето си хората от този знак, ако изобщо това е възможно!

ДЕВА
НАЙ-НАДЕЖДНИТЕ

Девите са №1 по този показател, основан на грижовност, вярност и закрила. Дори да са критични, на моменти мрънкащи или претенциозни, спечелили ли сте сърцето на човек от този знак, той ще се отдаде изцяло на задоволяване на нуждите ви. Нещо повече – ще накара да съжали, че се е появил на този свят човек, който иска да ви нарани, или да ви навреди.

Искате да живеете по-добре? Ето от какво трябва да се откажете, според зодията

 

ВЕЗНИ
НАЙ-ОБЩИТЕЛНИТЕ

Везните нямат равни, когато иде реч за дискутиране, разбиране, убеждаване или просто сладки приказки. Тези хора могат блестящо да ви предложат обмислено развитие на дадена ситуация или заплетен казус. Те намират общ език с всеки! От просяка, до принца! Факт!

СКОРПИОН
НАЙ-КОВАРНИТЕ

Реши ли един Скорпион да си отмъсти, ще мине през огън и вода, за да не пропусне и най-незначителния детайл, който ще помогне, за да ви заболи най-силно. Върши ли нещо коварно или подмолно, ще бъде шестица от тотото, ако ги заподозрете. Казано е още от древността: Не си навличай за враг човек от зодия Скорпион – опустошително е!

СТРЕЛЕЦ
НАЙ-КРАСИВИТЕ

Цялата природа е била благосклонна към хората, родени под най-мъдрия огнен знак. Стрелците обикновено са гъвкави, фини и имат симетрични тела. На всичкото отгоре са и много суетни и държат да изглеждат винаги добре, а това подсилва още повече тяхната привлекателност.

зодия3 поговорки, които описват най-точно всяка зодия

 

КОЗИРОГ
НАЙ-ПОТАЙНИТЕ

Май не съществува по-енигматична зодия от Козирога. Не само че не са склонни да споделят своите мисли и чувства, но и винаги са хладнокръвни и по никакъв начин не знаеш какво кроят. Ако Козирогът не се разкрие сам, дори и най-добрият психолог не може да изкопчи нищо от него.

ВОДОЛЕЙ
НАЙ-БЛЯСКАВИТЕ

Стилни, модерни, екстравагантни, знаменити, оригинални. Тези хора имат най-невероятното усещане за стил, дори и да комбинират две несъвместими дрехи. И това не е всичко. Тяхното излъчване изпраща сигнали, че те се имат за нещо повече от околните. Истинска чест ще бъде, ако Водолей ви обърне внимание.

РИБИ
НАЙ-СИЛНИТЕ

Дори и да не вярвате, но Рибите държат първенството по този показател. Познати като нежни и романтични души, те прикрито са най-силните характери в целия зодиак. Може би защото са най-мъдрите, които крият силата си под емоционален воал. Помнете едно – Рибите може и да се огънат някой път, но никога не ще се пречупят!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg