Елън Мъск започва строеж на подземен тунел от дома до офиса му в Лос Анджелис

0

Ръководителят на американските компании SpaceX и Tesla Елън Мъск обяви, че скоро ще започне работа по строителството на тунел под Лос Анджелис. Милиардерът направи съобщението в профила си в Twitter.

„Внушителен напредък по проекта за тунела. Планирам да започнем да копаем след месец, месец и нещо“ –

пише Мъск.

Елън Мъск строи тунел под Лос Анджелис
На въпрос на потребител на Twitter Мъск отговаря, че тунелът ще бъде от офиса му до летището в Лос Анджелис.

през декември миналата година за първи път Мъск споменава за тунела под града като мярка за борба с автомобилните задръствания

Електронната версия на вестник „US Today“ отбелязва, че през декември миналата година за първи път Мъск споменава за тунела под града като мярка за борба с автомобилните задръствания. Изданието отбелязва, че е трудно да се установи дали не става дума за шега. То не е успяло да получи потвърждение от официален представител на Мъск.

Това не е първото, а със сигурност няма да е и последния каприз на милиардера! Само преди година и половина

Елън Мъск разкри, че най-голямото му желание е да засели хора на Марс.

И това не е всичко! Той възнамерява да отиде още една крачка по-далеч. В плановете на Мъск да направи Червената планета обитаема влиза хвърлянето на атомна бомба върху нея. Мъск също казва, че друг вариант е изпускането на парникови газове на планетата, но това би било далеч по-бавен метод. Но… вижте повече:

Елън Мъск открил как да заселим Марс

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!



Коментирай в Delo.bg