Ефективно домашно лекарство срещу високо кръвно

1

Притеснителна е статистиката, която сочи, че близо 40% от хората на възраст между 25 и 64 години страдат от хроничното заболяване артериална хипертония, при което показанията на артериалното налягане са >/= 140 mmHg за систолното и/или >/= 90 mmHg за диастолното налягане. Броят на новорегистрираните заболели, за съжаление, непрекъснато се увеличава.

Много от пациентите в продължение на години поддържат и/или лекуват артериалното си налягане чрез медикаментозно лечение, но не винаги могат да се разделят успешно с този сериозен здравословен проблем. В борбата срещу високото кръвно отново думата има и народната медицина с уникален природен лек, съставен изцяло от натурални продукти.

лимон, чесън, здравословна рецептаНужни съставки за рецептата срещу високо кръвно:

1 етап:
– 400 гр. български чесън /стар/
– 4 лимона

2 етап:
– домашно кисело мляко
– канела
– мед
– орехи
– клеева тинктура

Начин на приготвяне:

Чесънът задължително трябва да е стар, обелва се добре. Внимателно се почистват и обелват 4-те лимона. Двете съставки се смилат на каша. Най-удобно е да се използва затворен пасатор, не е изключено да използвате и машинка за мелене на месо.

Получава се рядка смес, която се съхранява в бутилка, запечатана плътно с помощта на домакинско фолио, не по-малко от 24 дни. Бутилката трябва да остане в студено помещение без достъп до дневна светлина, но не и в хладилник.

лимон, чесън, здравословна рецепта, високо кръвноНа 25-ия ден може да се премине към приготвяне на същинското лекарство срещу високо кръвно налягане. В една чаена чаша се слагат 2 супени лъжици домашно кисело мляко, добавя се 1 чаена лъжица от сместта, престояла 24 дни, половин чаена лъжица канела на прах (вижте как Канелата помага при рак на дебелото черво и още Канелата и чудесата, които прави с организма ни), 1 чаена лъжица незахаросан мед и 15 капки клеева тинктура. Разбърква се добре и се приема малко преди лягане. Препоръчително е да се вечеря рано – около 19 ч. и да се ляга не по-късно от 22 ч.

На сутринта 2 супени лъжици кисело мляко се смесват с еквивалентно количество смелени орехи, 1 чаена лъжица мед, половин чаена лъжица канела и 12 капки клеева тинктура. Забележете, че тук не се слага от лимонената смес. Така смесените продукти се консумират малко преди закуска. За предпочитане е да спазвате еднакъв час на консумация.

Още на първата седмица от приема на това лесно за приготвяне домашно лекарство срещу високо кръвно ще усетите значително подобрение. Продължавате по описаната схема сутрин и вечер до пълното нормализиране на стойностите на кръвното налягане.

Ако вече сте изпитали този метод или го използвате в модифициран вариант, моля да споделите Вашите впечатления от резултатите, които сте постигнали и съставките/схемата, която сте използвали, чрез формата за коментари по-долу.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

  1. Хипертоник на

    И ако страдаш от хипертония и през това време, когато пиеш това измислено „лекарство“, не си пиеш лекарствата, със сигурност няма да доживееш резултата от експеримента 🙂

Коментирай в Delo.bg