Джулия Робъртс и Джони Деп ще грабнат „Оскар“

0

Точно пет месеца остават до връчването на престижните награди на Американската филмова академия „Оскар“. Сайтът за филмова информация и продажба на билети за кино Fandango направи анкета, според която победителите в две от основните категории на церемонията ще бъдат звездите от „Хубава жена“ и „Новият Дон Жуан“. Джулия Робъртс и Джони Деп ще триумфират със статуетките за „Най-добра женска роля“ и „Най-добра мъжка роля“ на награждаването в началото на 2016 година, поне сочат данните от изследването. Любимците на публиката Деп и Робъртс са сред „ранните“ фаворити на публиката за носители на „Оскар“.

И Суини Тод, и Ерин Брокович са посочени от кино аудиторията като знаменитостите, участващи в нови филми, за които вероятността, че ще си тръгнат с така желаните статуетки, е най-голяма. „Оскар“ за най-добра актриса и актьор би трябвало да получат и двамата за ролите си, съответно в „Тайната в техните очи„, в който Джулия Робъртс си партнира с Никол Кидман и „Черна меса„, където играе и Бенедикт Къмбърбач.

„Булката беглец“ е с едни гърди пред Емили Блънт („Сикарио“) и Кейт Бланшет („Каръл“), докато „Самотният рейнджър“ изпреварва Майкъл Фасбендер („Стив Джобс„) и Том Ханкс („Мостът на шпионите“).

Голям интерес предизвиква новата лента на Джони Деп „Черна меса„. Тя е за Джеймс „Уайти“ Бългър, гангстер убиец, най-известният в американската история. Филмът беше показан пред публика преди дни в извън конкурсната програма на тазгодишния кинофестивал във Венеция. Редица кино критици са на мнение, че ролята на Джеймс „Уайти“ Бългър е най-добрата до момента в шеметната дългогодишна кариера на актьора от „Слийпи Холоу“ и „Аризонска мечта“. Ето защо, според гилдията именно Джони Деп е фаворитът за „мъжкия“ „Оскар“ догодина.

Само преди дни на кинофестивала във Венеция Деп се пошегува, че е „убил и изял“ своите кучета, попаднали във върхушката на огромен по мащабите си скандал в Австралия.

Джони Деп, Амбър Хърд

Джони Деп и Амбър Хърд

Паралелно с това съдебните защитници на жена му, актрисата Амбър Хърд, се подготвят за тежък процес, след обвиненията срещу нея. Преди два месеца беше повдигнато официално обвинение срещу Амбър, защото нелегално внесла в държавата-континент Бу и Пистъл, двете семейни кучета, без задължителния ветеринарен контрол. Обвиненията срещу актрисата са, че е дала на властите фалшив документ.

Ако бъде призната за виновна Амбър може да получи за първото обвинение глоба до 75 000 щатски долара и до 10 години „на топло“. По второто може да отнесе една година затвор, както и парична санкция от 7 500 щатски долара.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg