Ето как изглежда първото имение на Доналд Тръмп

0

Това е къщата, която кандидат-президентът на САЩ Доналд Тръмп беше купил заедно със бившата си съпруга Ивана през 1982 г. за 3,5 милиона евро. Сега тя е в продажба за 39,5 милиона евро… но за съжаление има проблем с намирането на купувач. Предлагаме Ви все пак да надникнете снимките на този луксозен имот:

Имението на фотографиите е първота, която републиканският кандидат за Белия дом някога е купувал и то преди повече от 30 години, през 1982 г.

 

Доналд Тръмп и бившата му сега съпруга – Ивана, купили тази къща от 2 100 квадратни метра за 3,5 милиона долара. Именно бившата съпруга на кандидат-президента започва да украсява къщата в един доста колониален стил от преди Втората световна война. И също така е тази, която държи къщата, когато двойката се развежда през 1991 г. и продава през 1998 г.

 

Миналата година, къщата отново е пусната за продажба за 47,4 милиона евро, но за жалост не привлича интерес във всеки купувач. Цената и е ревизирана надолу с 7,9 милиона евро, като по този начин къщата вече струва 39,5 милиона евро.

 

Разбира се,

цената на къщата няма общо с това, че е била притежание на Доналд Тръмп.

Имението включва осем спални, 13 бани и стаи за прием. Налице е също така един театър, голф игрище, многобройни тераси и три апартамента за персонала. Когато Ивана Тръмп продава къщата през 1998 г., новите собственици изграждат и тенис корт, изключително дълъг закрит басейн и сауна. Но гвоздеят на шоуто е спираща дъха панорамна гледка към Лонг Айлънд.

Доналд Тръмп, имение

Лукс, спокойствие, огромно пространство и прекрасна гледка – това ли е нужно на такъв влиятелен човек, за да се отърси от проблемите на ежедневието си и натоварващата и отговорна работа? А защо къщата не предизвиква интерес у купувачите? Може би висока цена или нещо друго.

И още любопитни сгради:

сграда на годината„Сграда на годината“ – вертикално вплетени жилища

 

сграда с писта за покривПървата в света сграда с писта, вместо покрив (видео)

 

сграда Саудитска АрабияСаудитска Арабия строи най-високата сграда в света

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg