Дизайнерът Стефан Говедарски с нова колекция

0

Madlen Fashion представят новата си колекция на дизайнера Стефан Говедарски. Младият моден гуру и топ фотографката Теодора Дочева заснеха модерна стрийт фотосесия, заедно с модела Николета Янкова.

Ни Я e облечена в спортно-елегантни дрехи, които идеално пасват на всяка дама. Сред колекцията своето място заемат и луксозните вечерни тоалети.

Брандът се занимава с производството на дамска конфекция, мъжко облекло и бижута, като има за цел да предложи на своите клиенти лукс и изтънчен стил, обвит в най-новите модни тенденции на иключително достъпни цени.

аоwd

 

Дизайнерът Стефан Говедарски е млад, амбициозен и изключително бързоразвиващ се бизнесмен. Роден е през 1993г. Завършва British International School Classic. Бижутерията е основното му занимание, а модата е неговата страст.

„Стремя се Madlen Fashion един ден да бъде водеща марка на световните модни подиуми. Стартирах този бизнес едва преди началото на новата година. В самото начало още, докато създавах структурата на компанията, не бях толкова мотивиран. Едва когато започнах да мисля върху моделите на дрехи, разбрах че това е едно ново предизвикателство за мен, в което се справям доста добре. През времето, което ми остава да творя, се чувствам щастливец, защото мога да дам на вас моята идея в ръцете ви и то на цени, които са лесно достъпни, за всеки оценил творчеството и дизайна на дрехите ни. Не обичам да наричам хората, които купуват дрехи и бижута от Madlen Fashion клиенти, защото всеки натиснал бутона купи, означава че избира и оценя нашето усилие. Tова за мен не е просто клиент – това e човек, избрал да облече стил, творчество и лукс“,

споделя Стефан Говедарски.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg