Круизните кораби – рай за секса

0

В каютите на борда на круизните кораби масово – 80 на сто от пасажерите – се отдават на любовни приключения, твърди проучване във Великобритания. Това прави пътническите водни лайнери тотален райски кът за сексуалния живот. Допитването е отчело този резултат, след като са били интервюирани над 200 000 почитатели на пътешествията по море.

круизни кораби1/5 от хората чистосърдечно си признали, че са изневерявали на любимия или любимата си на дълъг круиз и то докато партньорът също е бил на борда на плавателния съд.

Всеки трети от участниците в проучването, признал, че се е отдавал на любовни ласки е бил на преклонна възраст от над 65 и повече години.

Анкетата била поръчана специално от тематичния сайт Cruise.co.uk. Според проучването по време на морските пътешествия на корабите не е имало достатъчно противозачатъчни таблетки и кондоми – съответно 80 % и 70 на сто.

Пак всеки трети от интервюираните анонимно е доверил, че е взимал секс играчки в каютата със себе си. Всеки десети анкетиран категорично заявил, че никога в живота си не е тръгвал на пътешествие с кораб без подобно еротично забавление.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg