Прея: Парти с бира ме позавъртя по време на първия ми полет със самолет

0

ПреяПрея Осасей – поп изпълнител

Първият ми самолетен полет беше с подбрана група от училище, с която отивахме на обмен във връзка с един международен театрален проект, който се състоеше в Стокхолм.

Бях на 15 години и разбира се – много развълнувана, че изобщо излизам от страната и то със самолет. Бях абсолютно убедена, че стомахът ми ще се свие на топка, щом излетим, но за моя изненада нямаше нищо такова, даже напротив!

Чувството, което изпитах при излитане много ми хареса и ми се искаше да се повтори още няколко пъти. За щастие, беше необходимо да се прекачваме в Чехия, така че желанието ми отчасти се осъществи.

Тъй като бяхме само ученици с две много приятни учителки, на двойки си разделихме по една чашка бира, която не знам дали заради налягането или не, но ни позавъртя, хаха, и за нас лично в самолета си беше парти. Аз допринасях за своето лично такова, като си въртях на repeat постоянно парчето „Airplanes“ на Хейли Уилямс, което съвсем случайно беше текущата ми обсесия в онзи момент.

След като се прибрахме от Швеция, няколко години не се бях качвала на самолет и въпреки това следващите пъти ми бяха много рутинни, и онази приятна тръпка, за жалост си беше отишла.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg